Back to Question Center
0

Cum vom construi backlink-uri în 2018?

1 answers:

Piața digitală este o sferă în continuă schimbare, în care noii algoritmi pot modifica regulile întregului joc. Ca potențial proprietar al site-ului web, trebuie să știți cum va trebui să construiți backlink-uri în următorii 2018 ani. Trucurile pe care le vom discuta în acest articol vă vor ajuta să obțineți o clasare mai bună fără a fi nevoie să ajungeți la potențialii proprietari de site-uri în speranța de a obține un alt backlink de calitate.

backlinks 2018

Nofollow backlinks

Vârsta când backlink-urile au fost construite în moduri simple pare să se apropie de sfârșit. În prezent, pentru a obține o legătură, trebuie să furnizați un conținut de calitate, să găsiți o sursă web unde puteți pune legăturile dvs. și puteți stabili relații de afaceri cu proprietarul site-ului. Astfel de site-uri web autoritare, cum ar fi Huffington Post, Forbes și alții, utilizează o strategie de truc potrivit căreia toate legăturile dvs. nu vor avea semnale de urmărire. Aceasta înseamnă că link-urile dvs. nu vor trece nici o valoare deoarece sunt codificate ca nofollow. Cu toate acestea, în realitate, backlink-urile nofollow posedă o anumită valoare dintr-o perspectivă CTR. Încă nu va ridica clasarea paginilor, deoarece nu vine suc de legătură pe site-ul dvs.

Dofollow backlinks

Există câteva metode esențiale pentru a construi backlink-uri care nu sunt urmărite și posedă o valoare semnificativă pentru optimizarea motorului de căutare al site-ului dvs.

Se pare că Google Docs poate fi o metodă valoroasă și ușoară de a obține backlink-uri. Singurul lucru de care trebuie să vă asigurați este să vă împărțiți proprietatea cu publicul. Google acordă o prioritate deosebită produselor sale în rezultatele căutării. De aceea, prin crearea unui document Google cu backlink către paginile web sau către conținut, vă veți ajuta să obțineți sucul de link-uri de la un site Web foarte autoritar, și anume Google. Trebuie să aveți cel puțin 300 de cuvinte în textul dvs.Includeți termenii relevanți de căutare pentru volume mari pe care încercați să le clasificați pentru conținutul dvs.Odată ce documentul a fost creat, trebuie să trimiteți adresa URL la Google și Bing.

  • Crearea backlink-urilor prin site-urile Google

Un alt produs Google care vă poate oferi ceva este Google Sites. Vă oferă posibilitatea de a crea un site web sub numele de marcă Google, cum ar fi Google Docs. Spre deosebire de Google Docs, Site-urile Google vă oferă posibilitatea de a vă personaliza backlink-urile. După cum arată cercetările recente, site-urile Google permit site-urilor care sunt plasate în nișe nu prea competitive să se afle în topul rezultatelor de căutare TOP-20. Aceasta înseamnă că ați putea avea o mulțime de înregistrări în rezultatele Google TOP bazate pe un anumit termen de căutare. Clasarea pe cea de-a doua pagină Google SERP poate încă să vă atragă potențialii clienți și să aducă un anumit trafic valoros pe site-ul dvs.

backlinks seo

  • Crearea de backlink prin intermediul LinkedIn

Este un nou mod de a atrage suc de legătura pe site- și suntem probabil primii care vă spun despre asta. Această metodă vă oferă o oportunitate de a vă îmbunătăți gradul de conștientizare a mărcii comerciale vizând expresiile de cuvinte cheie cu volum mare. De îndată ce vă conectați la LinkedIn, vă oferă posibilitatea de a crea un cont de companie. În timp ce vă creați contul dvs. de afaceri, trebuie să îl configurați astfel încât să vizeze cuvintele dvs. cheie cu volum mare. Pe măsură ce paginile LinkedIn funcționează bine pe Google, aveți șanse mari de a vă plasa în primele cinci poziții SERP Source .

December 22, 2017