Back to Question Center
0

Cât de important este designul web pentru clasarea motorului? - Semnal Expert

1 answers:

Pentru orice afacere online, obținerea unui flux constant de clienți online este ideea principală în spatele creării unui site web. Prin intermediul optimizării motorului de căutare (SEO), o firmă poate asigura o prezență solidă și vizibilă online. Imaginea mărcii poate ajunge la numeroase persoane, deoarece compania ajunge la mai mulți clienți. Ca rezultat, multe site-uri web vizează poziționarea înalte pe motoarele de căutare pentru anumite cuvinte cheie exclusiv pentru nișă - bayan doktor terliği. Succesul acestui proces devine posibil prin SEO. Aceasta implică aspecte precum căutare cuvinte cheie, backlink și marketing social media viral .

Din ianuarie 2017, SEO sa schimbat treptat. De exemplu, în afară de cuvintele cheie, Google se concentrează acum pe relevanța conținutului, pe prietenia mobilă a designului, relevanța conținutului și caracteristicile de design web. Pentru ca unul să facă algoritmul SERP să le clasifice, trebuie să se concentreze exclusiv pe experiența utilizatorului în timpul sesiunii de navigare. Sentimentul și impresia estetică a unei persoane atunci când dau clic pe linkul dvs. afectează decizia de a cumpăra pe site-ul dvs. sau a lăsa la un alt rezultat al căutării. Prin urmare, a face un site web care urmează caracteristici bune de web design este un trebuie să aibă pentru marketing online.

Pentru a obține o clasament bun, Managerul de succes al clienților din Semalt , Servicii digitale, Alexander Peresunko, recomandă următoarele elemente:

Bit tehnic al site-ului

Un site web trebuie să fie eficient în codificarea și găzduirea acestuia. Un site bun nu ar trebui să aibă probleme și bug-uri..Pachetul de găzduire ar trebui să aibă o lățime de bandă adecvată pentru o reacție și o viteză optimă. În luna ianuarie a acestui an, Google solicită site-uri web pentru a fi prietenoase cu dispozitivele mobile pentru ca acestea să poată fi clasate pe paginile SERP.

Brandul memorabil

SEO este vorba despre crearea unei prezențe puternice de brand. Google acordă relevanță pentru conținut prin clasare. Selectarea cuvintelor cheie și descrierea conținutului dvs. dictă puternic poziția pe care pagina o va asigura în cadrul SERP-urilor. Orice postați reprezintă marca pe care încercați să o faceți virală .

Impresie vizuală

Elementul de aspect al unui site este singurul scop al dezvoltării web. Google acordă intenția de utilizator prin astfel de factori. O persoană ar trebui să devină atrasă atunci când vizitează site-ul dvs. Elementul vizual mărește conversiile prin conversia vizitatorilor în cumpărători. Designul ar trebui să ofere vizitatorului un timp ușor și să-i ghideze prin cumpărare sau abonament.

Simplitatea

modul în care plasați conținutul, precum și butoanele speciale, cum ar fi sarcini Call-To-Action, contribuie foarte mult la vânzările pe care le faceți. Ușurința navigației ajută în mod semnificativ modul în care clienții găsesc ceea ce caută. Un client nu trebuie să aibă dificultăți sau să întâmpine dificultăți în navigare.

Concluzie

Ca un antreprenor, dezvoltarea web are potențialul de a afecta cele mai multe tehnici de marketing digital, cum ar fi SEO. Apelul estetic pe care un vizitator îl simte în site-ul dvs. are un mare impact asupra faptului dacă va efectua o achiziție sau nu, precum și asupra motoarelor de căutare de poziție, clasifică paginile dvs. web. Pentru un anumit set de cuvinte cheie, prietenie mobilă, precum și reacția unui site web, sunt factori care dau greutate atunci când vine vorba de clasarea unui site web. Ca urmare, este important ca orice întreprinzător care dorește să se aventureze în domeniul online să ia în considerare aspectul tehnic al dezvoltării web. Site-urile bune au potențialul de a avea înalte clasificări, precum și de competitivitate în nișele lor speciale.

November 27, 2017