Back to Question Center
0

Ce este "Frauda pe Internet"? - Semalt dă răspunsul

1 answers:

Internetul este o resursă economică vastă, care are numeroase beneficii pentru majoritatea utilizatorilor săi. Mulți oameni pot profita de potențialul pieței, pe care îl posedă internetul. Întreprinderile cu site-uri de comerț electronic pot obține clienți de pe glob. În cele mai multe cazuri, oamenii construiesc site-uri web cu utilizatorii finali în minte. Există o foarte mică șansă de a lua în considerare îmbunătățirea securității cibernetice pe site-ul dvs - portable grain monitoring solutions. Cu toate acestea, înțelegerea fraudei pe internet poate face ca site-ul dvs. de e-commerce să fie sigur printr-o combinație de metode de hack-proof numeroase.

Cunoștințele despre frauda pe internet pot fi benefice pentru site, în general tehnicile de marketing, cum ar fi Search Engine Optimization (SEO) depind de eficiența caracteristicilor de securitate ale site-ului. Google poate marca un site ca nesigur, ceea ce poate face ca unii cumpărători să se teamă să efectueze tranzacții pe site. De asemenea, este important să se raporteze imediat cazurile de fraude pe internet. Puteți să salvați securitatea clienților dvs., precum și cea a afacerii dvs. de comerț electronic.

Ross Barber, Semalt Managerul de succes al clienților, oferă să ia în considerare următoarele tipuri de fraude pe internet:

    Hackerii sunt specialiști în computer care pot manipula sistemele și pot obține acces neautorizat la majoritatea sistemelor..A rămâne departe de hackeri este importantă. Hackerii pot face o afacere să își piardă serviciul din cauza atacurilor DoS. În alte cazuri, frauda pe internet, cum ar fi furtul cărții de credit, se întâmplă prin intermediul hackerilor. Este esențial să fiți atenți la tehnicile de hacking, cum ar fi SQL Injection, precum și XSS (Cross Site Scripting). Puteți, de asemenea, să creați o campanie de conștientizare a clienților dvs. care să le notifice de sfaturi importante pentru a rămâne în siguranță.
  • Spamming Mesajele spam sunt e-mailuri care tind să aibă un motiv neclar în spatele prezenței lor. Spamatorii folosesc tot felul de tehnici pentru a face subiecții să facă clic pe link-uri care tind să fie dăunătoare sau cu efecte dăunătoare. De exemplu, ele pot conține troieni care pot hackera computerul victimei și pot lua informații valoroase. Aceste virusuri pot, de asemenea, să corupe întregul sistem de fișiere, ceea ce duce la pierderea serviciului pe computerul victimei.
  • Phishing Phishing este o tehnică pe care cei mai mulți infractori folosesc pentru a păcăli oamenii în a da acreditări de conectare. Se poate, de asemenea, spoof alte informații relevante, precum și de a face numeroase alte hacks. Phishing implică crearea de pagini web duplicate. Hackerul trebuie să caute o modalitate de a păcăli victima să folosească site-ul fals drept unul legitim. Utilizatorii pot obține acces fără probleme la datele clientului fără consimțământul lor
  • .

Concluzie

Securitatea cibernetică este o necesitate pentru majoritatea site-urilor de comerț electronic. Este important să creați un site care să fie protejat de lucrările hackerilor, precum și unul care să permită clienților să facă achiziții fără multe lovituri. În consecință, deținerea unor cunoștințe adecvate privind frauda pe internet este importantă. Multe cazuri de spam-uri și hacking apar din cauza insuficientei conștientizări a victimelor atacurilor iminente. Ca urmare, starea securității cibernetice rămâne într-o stare foarte compromisă. Acest ghid are sfaturi esențiale privind frauda pe internet. Probleme precum furtul cărții de credit, precum și furtul de identitate nu vă pot face față atunci când aplicați aceste măsuri.

November 28, 2017