Back to Question Center
0

Ce sunt injecțiile SQL? - Insight From Semalt

1 answers:

SQL Injection este un hack obișnuit, pe care cei mai mulți hackeri îl găsesc utilizabili până astăzi. Acest atacpoate compromite securitatea și confidențialitatea utilizării unui site Web. Utilizează vulnerabilitatea unui cod de site care prezintă o gaură de securitate,care hackerii pot accesa baza de date a unui site. Din acest concept, este nevoie de efortul hackerilor experimentați pentru a găsi rădăcina șiaccesați un server dintr-o locație la distanță printr-o rețea. Cu SQL Injection, puteți colecta informații de pe un site Webcum ar fi un nume de utilizator, parole și informații despre cartea de credit.

Limbajul de interogare structurat (SQL), este un limbaj de programare, care permite un calculatorpentru a accesa, edita sau scrie date pe un server - no bonus codes 2016. SQL Injection funcționează pe anumite tipuri de baze de date server, care prezintă acest tip devulnerabilitate. Unele dintre bazele de date care fac obiectul acestui atac includ MS SQL Server, Oracle, Access, Filemaker Pro și MySQL. Din apunctul de vedere al programatorului, fiecare formular online sau câmpul de introducere a unui câmp oferă o șansă de rulare a unei comenzi către server. NikChaykovskiy, Semalt Senior Customer Success Manager, explică faptul că hackerii utilizează această vulnerabilitate pentru astfel de baze de date și realizează numeroase atacuri.

SQL Injecție la locul de muncă

Majoritatea site-urilor web acceptă câteva forme prin care un utilizator poate introduce unele date..Acestșansa este singura modalitate prin care clienții pot să se angajeze cu un site și să obțină unele dintre nevoile și soluțiile lor sub control. Câmpurile care potpermiteți comenzi de intrare, cum ar fi acestea, formulare, tabele, solicitări de asistență, butoane de căutare, câmpuri de comentarii, câmpuri de feedback, înregistrareformulare, precum și formulare de conectare. Un server citește datele din aceste formulare ca o comandă, care permite utilizatorului să editeze și să modifice informațiileîn server. Unele tehnici de combatere a acestui atac pot implica criptarea informațiilor pe formularele de intrare înainte de a ajunge la server.

Atacurile SQL Injection utilizează această șansă. Există un risc pe server, caremajoritatea hackerilor folosesc pentru a executa alte tipuri de comenzi pentru acest atac. Criminalii compromit securitatea serverelor prin punerea altoratipuri de comenzi către server. Acest atac poate expune informații valoroase, precum orice informație prezentă sub formă de introducere de text.În plus, hacker-ul poate să încarce fișiere, să descarce, să editeze, să înlocuiască sau să șterge fișierele prezente pe un server al acestor baze de date. Aceastaeste important să utilizați un cod de securitate la proiectarea site-ului web.

Concluzie

Pentru ca fiecare afacere de comerț electronic să funcționeze eficient, trebuie să existe uneleun nivel suficient de garanție a securității cibernetice. Cu toate acestea, facem site-uri web care vizează tehnicitatea, care permite o tranzacție sau o achizițiede la un cumpărător. Intenția unui hacker nu este niciodată o considerație și acest lucru face ca întregul proces să fie vulnerabil. SQL Injection este un mod specialtip de hack, care utilizează vulnerabilitatea majorității codurilor site-ului. Un hacker poate obține acces la un server și poate efectua unele dintre cele mai importantehack-uri și atacuri. Acest tip de vulnerabilitate compromite securitatea site-ului web, ceea ce poate face ca eforturile dvs. SEO să nu reușească. Potiutilizați acest ghid pentru a evita atacurile SQL Injection pe site-ul dvs. În plus, puteți sensibiliza clienții dvs. cu privire la pericolul iminent și păstrați-leîn siguranță de atac.

November 28, 2017