Back to Question Center
0

Confruntarea cu spam-ul rău intenționat; Practica de la Semalt

1 answers:

Bots nu au cele mai bune rezultate. Ele sunt rapide și depășesc numărul devizitatori umani la un site web. Michael Brown, managerul de succes al clienților companiei Semalt ,avertizează că roboții consideră că este ușor să pescuiască site-urile vulnerabile cu intenția de a le ataca, de a trimite mesaje spam și de a le provocaconfuzie în sistemele de raportare a traficului. Afluxul de trimiteri rău intenționate devine o problemă serioasă, iar tendințele Google indicăcă problema se ridică exponențial.

Googlebot este un bot bun

Scopul principal al unui bot este acela de a automatiza sarcinile și de a se deghiza ca vizitator. Ei raclaucodurile sursă, colectarea datelor și executarea funcțiilor ca răspuns la ceea ce găsesc - diferencia entre camara fotografica analoga y digital. Totuși, atât cât sună rău, nu toate suntrău. Boot-ul Google îi face cunoscută prezența și îi ajută pe site-urile Web pe SERP. Unii bots profită de acest lucru și operează folosindfake agent de corzi facandu-l arata ca provin de la acest bot.

Bots și raportează spam

Bots rău plagiat conținutul site-ului, fura informații despre utilizator, faceți clic pe fraudă pe legalreclame și dezordine generate de Google Analytics. Ultimul articol din această listă are multe implicații pentru un site Web. Rezultăde la diferitele aplicații rău intenționate ale spamului de trimitere. De exemplu, ele distorsionează datele de trafic din inflația pe care o creează, trucutilizatorii să viziteze site-urile care apar în rapoartele Google Analytics, care le permit să creeze linkuri înapoi. Din moment ce acestea sunt ascunse catrafic legitim, reușesc să ascundă referitorii.

Spamul de trimitere are rate de respingere de 100% și timp limitat pe pagină, care tinde să se înrăutățeascădatele privind rapoartele. În consecință, produsul final al acestor rapoarte este în mare parte nevalid. De-a lungul anilor, roboții au devenit mai sofisticați..

Botnet

Hackerii folosesc botneturile pentru a efectua atacuri complexe. Un botnet este o rețea de roboțiceea ce face dificilă urmărirea și listarea neagră a IP-urilor. Este dificil să protejați un site web atunci când utilizează Deniul de serviciu distribuit.Când cineva se răstoarnă sau blochează unul, mai mulți alții cresc în loc.

Recomandări Ghost

În prezent, majoritatea site-urilor web au în prezent codul Google Analytics greu codificat în ele. Recomandareroboții pot răsturna codul unic UA din codul sursă și îl pot folosi pentru a urmări site-ul. De atunci, devine posibilă trimiterea de informațiila GA, fără a fi nevoie să vizitați. Aceștia profită de Protocolul de măsurare Google Analytics, care nu discriminează niciun fel de datela el.

Oprirea trimiterii spam-ului Ghost

Utilizatorii pot ignora referințele ghost și pot restabili integritatea datelor utilizate în traficrapoarte. Un filtru de nume de gazde este o modalitate de a face acest lucru, deoarece asigură faptul că ia în considerare numai informațiile de pe site-urile web valide. Cu asao măsură în loc, toate referințele fantomă, înainte, nu reflectă în raportul analitic. Nu este o soluție permanentă, ca hackeriivantul masurilor de contracarare pus in aplicare.

Blocarea spam-ului normal

În cele mai multe cazuri, site-urile web raportează activitatea prin roboții automați pe site-ul lor. Acestea sunt mai multecontrolabile prin metode tradiționale de blocare a spamului. Dacă alegeți să utilizați Google Analytics, procesul poate fi lung și exhaustiv. Unprogramul automat de blocare este Sucuri Website Firewall, cu opțiunea de a personaliza regulile în funcție de preferințele utilizatorului.

Concluzie

Secolul 21 a ridicat problema securității stratificate. Este uneori enervantavând de a face cu spam-ul. Cu toate acestea, oamenii ar trebui să se obișnuiască să ia măsuri pentru a-și proteja datele prin toate mijloacele.

November 28, 2017