Back to Question Center
0

Cum hackerii hack - Semnal Expert Preocupări

1 answers:

În fiecare factor online care implică un server, există, de obicei, un risc de hacking.Internetul include un utilizator care trimite și primește informații către un server. Ca rezultat, majoritatea dezvoltării web se concentrează pe utilizator și pe utilizatornu stabilitatea sistemului - buy backlinks high pr. Din acest motiv, oamenii creează un site web de comerț electronic, care poate să îndeplinească aceste sarcini într-un mod exemplar,ignorând faptul că persoanele cu intenții proaste pot folosi și această șansă. Ca urmare, securitatea site-ului dvs. web, precum și cea a site-ului webclienții dvs. depind de cât de eficient puteți combate încercările de hack.

Există multe modalități prin care oamenii își execută hacurile. Obiectivul hackerilor este săgăsiți intrarea neautorizată online și obțineți acces la informațiile care altfel rămân în baza de date a serverului. În unele cazuri, pot încercaaduceți un site în jos folosind botnete sau alte mijloace dăunătoare. Multe persoane care fac site-uri precum bloguri sau site-uri de comerț electronic se întreabăcum hackerii își îndeplinesc hack-urile. Pentru a stabili mijloacele și mecanismele de prevenire a hackerilor, este necesar să înțelegem modul în care hackeriihack site-uri web.

Jack Miller, Managerul de succes al clienților companiei Semalt ,specifică anumite metode pe care hackerii le utilizează, după cum urmează:

Atacuri pe teren (XSS)

Acestea sunt coduri mediate de utilizator care pot rula pe un server și atacă un utilizator vulnerabilcalculator..Hacker-ul începe prin a înșelă utilizatorul să facă clic pe o legătură dăunătoare. Acest link rulează un script în browser, undehacker-ul găsește canale de utilizare a altor exploatații. De exemplu, hackerul poate lua toate datele din browser, cum ar fi parolele și memoria cache. Hackerulpoate utiliza de asemenea funcțiile browserului, cum ar fi un microfon, precum și o cameră web de la distanță, fără acordul victimei.

SQL Injecție

Acest exploit utilizează vulnerabilitatea unor limbi de programare. Acestexploatează în cea mai mare parte lucrări pe site-uri web care au o structură de coduri proastă. De exemplu, un site PHP poate deveni subiect al unui atac de injectare SQL.Hackerul încearcă să acceseze baza de date a site-ului și obține toate datele. Informații cum ar fi datele companiei, datele de conectare ale utilizatorilor și crediteleinformațiile despre carduri devin vulnerabile în acest mod. Mai mult, atacatorul poate descărca, încărca sau edita câmpuri în coloane și rânduria datelor pe care le utilizați. În alte cazuri, hackerii ar putea utiliza Editare în pachete, în cazul în care acestea fură datele în timp ce trece între serverși utilizatorul.

Concluzie

Când facem site-uri web, nu reușim să recunoaștem hackerii potențiali de pierderepune pe afacerea noastră e-commerce. Ca rezultat, multe site-uri web sunt construite pentru a servi un client fără un hacker în minte. Hackerii pot efectuamulte proceduri de pe un site web, dintre care majoritatea pot implica furtul, frauda sau manipularea incorectă a informațiilor private. Pe scurt, siguranța dvs.site-ul, precum și cel al clienților dvs., depinde de dvs., de proprietar și de administrator. Majoritatea eforturilor de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) țintesc creștereavaliditatea unui site web, precum și vizibilitatea SERP. Hackerii pot aduce un site în acest sens. Cunoștințele despre metodele de hackingpoate salva o pierdere semnificativă a companiei, precum și creșterea autorității de domeniu în motoarele de căutare din cauza securității.

November 28, 2017