Back to Question Center
0

Cum să uiți de hackeri Forever - Sfaturi de la Semalt

1 answers:

deținerea unui site web este ca crearea unui magazin fizic sau un birou. Un site web este un loc în care dvs.audiența intră și își face cumpărăturile - royal blue and fuschia wedding. Pe măsură ce faceți site-ul dvs. în direct, este ca și cum ați deschide magazinul pentru a permite oamenilor. Ca o mediemagazin, oamenii ar trebui să ajungă pe site-ul dvs. în timp ce vin la un magazin fizic și, probabil, să facă o achiziție atunci când simt că o face.

Cu toate acestea, o persoană poate dori să obțină acces la informații fără permisiunea dvs. Doarca într-un birou tipic, unii oameni ar trebui să vină pe site-ul dvs. și să obțină acces neautorizat sau utilizarea informațiilor dvs. Ca rezultat,ușile au încuietori, iar clădirile au porți. Un site necesită acest tip de protecție împotriva hackerilor. Hackerii merg pe site-uri și furăcum ar fi informațiile despre cardul de credit ale clientului dvs. Este un standard legal pentru a vă asigura că site-ul dvs. rămâne gratuit de la acesteaatacuri. În majoritatea cazurilor, unele țări o consideră încă obligatorie.

În cadrul acestui articol, Igor Gamanenko, Semalt Managerul de succes al clienților, vă spune cum să vă protejați site-ul de atacurile cibernetice.

Protecția vieții private a clientului

Hackerii au multe obiective greșite atunci când își execută hack-urile. In unele cazuri,ei caută să fure sau să strică reputația companiei. În alte cazuri, hackerii deranjează și lasă imagini haioase pe conturile oamenilor afectatehacking..Lista pagubelor pe care un hacker le poate face este nesfârșită. Cu toate acestea, există câteva măsuri care pot face ca site-ul dvs. să fie sigur. Ca și cumadevărați hoți, probabil că ar fura atunci când lăsați ușa deschisă. Unele acțiuni pe care le puteți aplica pentru a face față acestui lucru includ:

  • Stați la curent Este esențial să rămâneți la curent cu noile trucuri, pe care hackeriipot folosi oricând. Ca rezultat, vă puteți atenționa și aplica măsurile necesare la timp, înainte de a lovi. Unele site-uri precum "The Hacker News"vă poate oferi informații valoroase.
  • Control acces sporit Pentru un site web, informațiile de administrare ar trebui să fie foartesecret. Controlul de administrare poate fi o cale ușoară pentru un hacker pentru a obține informațiile complete ale unui site web. Este important să utilizați datele de conectareinformații și parole, care sunt greu de ghicit. De asemenea, puteți limita numărul de încercări de conectare nereușite succesive. Această excepțiear trebui să includă e-mailuri, deoarece cineva o poate hacki mai întâi și poate schimba parola.
  • Securitatea rețelei Instalarea unui perete de incendiu în rețea vă poate ajuta să salvați companiao mulțime de încercări de hack. Unul ar trebui să înființeze și să actualizeze pereții de incendiu, precum și să se asigure că computerele au un control bun.De exemplu, calculatoarele se pot deconecta după câteva minute de inactivitate.

Concluzie

Securitatea unui site web și a utilizatorilor acestuia sunt foarte importante. Hackerii au numeroșiinstrumentele și tehnicile pe care le folosesc pentru a ajunge la site-uri web și pentru a-și îndeplini unele dintre sarcinile lor rele. Unele încălcări frecvente ale hackerilor includ persoanecolectarea de date de pe cardul de credit de pe un site web și vânzarea acestora prin plasa întunecată. Pentru a evita astfel de probleme, proprietarii de site-uri pot folosi acest ghidasigurați-vă că există o siguranță și o siguranță corespunzătoare. Acești pași vă pot ajuta să salvați dvs., compania dvs. sau personalul dvs. milioane de bani.

November 28, 2017