Back to Question Center
0

DDoS Attack - Semalt Expert explică cum să vă protejați serverul

1 answers:

Securitatea web a devenit o problemă critică pentru webmasterii în ultimii ani. Acest lucru se datoreazala amenințarea atacurilor de hacking comise de infractorii cibernetici. Una dintre preocupările principale ale fiecărui webmaster este Distribuit Denial-of-Service(DDoS).

Managerul de succes al clienților din Semalt ,Andrew Dyhan, oferă o perspectivă asupra esenței atacului DDoS pentru a vă ajuta să opriți hackerii de la încetinirea unui server - software design lebanon contact.

DDoS este o formă comună de atac cu care se confruntă webmasterii. La cel mai de bază nivel, ataculare scopul de a încetini site-ul dvs., dar are potențialul de a vă sparge site-ul și a îl face inaccesibil vizitatorilor.

În cazul atacurilor DDoS îndreptate împotriva unei aplicații web, software-ul devinesupraîncărcat de hackeri. Ca urmare, aplicația nu poate să servească corect paginile web necesare.

Pentru a împinge un server care rulează o aplicație să se prăbușească, un atac DDoS vizează următoarele:

  • Spațiu pe hard disk
  • Memorie server
  • Spațiu de bază de date
  • Utilizarea procesorului
  • Sistem de manipulare a excepțiilor de aplicație
  • Lățime de bandă de rețea
  • Bazin de conexiune la baze de date

Atacurile DDoS împotriva aplicațiilor web includ:

1. Reducerea conexiunii bazei de date prin crearea interogărilor intensive ale procesorului.

2. Distrugerea serviciului unei persoane sau a unui sistem, inclusiv blocarea unui utilizator de laaccesarea site-ului prin încercări de autentificare nevalide care au ca rezultat suspendarea contului..

3. Inundarea aplicațiilor web într-un efort de a opri traficul obișnuit de la accesarea site-ului.

Atacurile DDoS au devenit metoda de alegere pentru hackeri, deoarece sunt aproapeimposibil de protejat, ieftin să execute și să afecteze mulți utilizatori. De cele mai multe ori, toate nevoile hackerilor profesioniști sunt suficiente resurseși o țintă vulnerabilă de a lua un site offline.

Cum funcționează aceste atacuri?

Atacurile DDoS încep cu un singur hacker sau mai mulți hackeri care stabilesc o serie de hackerisisteme bot. Hacker-ul comandă roboților individuali să direcționeze traficul către un anumit site în mod consecvent și simultan, care în mod normal punepresiune pe serverul site-ului.

Dacă sistemele bot au o rețea mare, presiunea pe server poate aducesite jos. Deși aceste atacuri nu expun în mod obligatoriu informații personale în comparație cu alte tehnici de hacking, acestea au încă un negativasupra companiilor care se bazează foarte mult pe cititori și pe vânzările online. Atacurile DDoS pot costa o afacere mai mare de 500.000 $.

Aceste atacuri au potențialul de a distruge reputația unei mărci și dăruireimpresia greșită a utilizatorilor. Atunci când sunt comise de rivalii de afaceri, ei oferă concurenților dvs. un avantaj, permițându-i să stabilească o mai puternică,brand de afaceri renumit în comparație cu brandul dvs. aparent nesigur. În unele cazuri, infractorii cibernetici amenință webmasterii să continueperturba serviciile până când primesc o anumită sumă de bani.

În plus, datele obținute dintr-un atac DDoS pot fi utilizate de către hackeri pentru a atacasite-ul web în viitor. În mod normal, atacurile de urmărire sunt pur și simplu oportuniste și apar atunci când atacatorii dau seama că site-ul este extrem de vulnerabilceea ce îl face o țintă ușoară pentru atacuri mai complexe în viitor.

Deși atacurile DDoS sunt greu de prevenit, ele pot fi gestionate folosind site-ul SiteLocksistem de securitate. Soluțiile găsite în sistemul de securitate SiteLock sunt capabile să identifice și să mențină traficul inutil generat debots de la a ajunge la site-ul dvs., fără a interfera cu traficul normal.

Sistemul de securitate SiteLock protejează afacerile de o mare varietate de malwareatacuri care includ tipuri sofisticate de atacuri DDoS utilizând protecția aplicațiilor Web, DNS și protecția infrastructurii care sunt cele mai multeaspecte importante ale protecției DDoS.

November 28, 2017