Back to Question Center
0

Doriți să deveniți un specialist SEO? Semaltul oferă un răspuns

1 answers:

Sunteți interesat să obțineți site-ul dvs. clasat bine în motorul de căutare rezultate? Dacă este așa, atunci ar trebui să învățați insulele și out-urile optimizării motorului de căutare și să încercați să deveniți un expert SEO. Pentru aceasta, ar trebui să înveți diferite tehnici și strategii care pot îmbunătăți în mare măsură rândurile site-ului. Investiția în abilitățile dvs. de SEO vă va aduce rezultatele dorite în câteva zile - quali autorizzazioni servono per aprire una palestra. Tot ce trebuie să faceți este să învățați diferite tactici și căi.

Ross Barber, Managerul de Succes al Clienților Semalt , explică aici modul de a deveni un expert SEO în cerere .

Scufundați-vă în SEO

În primul rând, ar trebui să înveți elementele de bază ale SEO-ului, și acest lucru este posibil numai atunci când citiți despre el pe diferite site-uri și cărți. De exemplu, vizitați blogul oficial Yoast pentru a avea o idee despre ceea ce este SEO și cum să clasați site-ul dvs. în rezultatele motorului de căutare. Puteți încerca, de asemenea, Moz și Motorul de căutare Land să se scufunde în SEO într-un mod mai bun. Acestea trebuie să fie site-uri web pentru a începe și pentru a deveni un expert SEO, deoarece acestea ne oferă o mulțime de articole și informații despre optimizarea motorului de căutare..Urmați unele SEO-uri pe Twitter și Instagram și observați cu tărie ceea ce împărtășesc pe platformele lor. De asemenea, trebuie să vă alăturați grupurilor Facebook în legătură cu optimizarea motorului de căutare și să verificați actualizările pe care ceilalți experți le împărtășesc în cadrul comunităților.

Verificați programele de formare

Diferite programe de instruire sunt, de asemenea, disponibile on-line despre optimizarea motorului de căutare. Puteți învăța SEO prin intermediul programelor plătite sau neplătite. Puteți verifica, de asemenea, bloguri SEO și site-uri web în care experții împărtășesc diferite sfaturi și trucuri pentru a ști mult despre SEO de bază și avansate. Yoast ofera, de asemenea, unele elementele de baza SEO si scrie regulat articole pentru vizitatori diferite. Pentru cei care sunt interesați să învețe SEO, diferite tutoriale sunt disponibile pe internet. De exemplu, Moz și Motorul de căutare Teren oferă utilizatorilor lor o mulțime de SEO legate de lucruri. Puteți învăța elementele de bază ale SEO-ului, cum să scrieți conținut web excelent și să îmbunătățiți aspectul general al site-ului dvs., cum să vă apropiați de aspectele tehnice ale optimizării motorului de căutare și de modul de aplicare a datelor structurate pe paginile dvs. web.

Două tipuri de experți SEO

Există două tipuri de experți în optimizarea motorului de căutare și ar trebui să aveți o idee despre ei: dezvoltatorii care cunosc toate strategiile de marketing și comercianții care utilizează coduri pentru implementarea site-urilor web. Învățarea SEO este mai ușoară atunci când cunoașteți diferența dintre aceste două tipuri de experți. Unii sunt responsabili pentru postarea și scrierea articolelor de calitate, unele se concentrează pe marketingul social media, în timp ce alții acordă multă atenție creării backlink-urilor și accesării site-ului dvs.

Pentru a deveni un expert SEO, trebuie să învățați totul despre acești doi experți în SEO și cum își îndeplinesc sarcinile într-un mod mai bun. În plus, ar trebui să cunoașteți aspectele tehnice și non-tehnice ale postului. Este sigur să spun că devenirea unui SEO va dura ceva timp, deci nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu nimic. Continuați să învățați și să vă extindeți cunoștințele pentru a obține succes în lumea internetului.

November 29, 2017