Back to Question Center
0

Există vreo cale de a vă proteja de frauda online și furtul de identitate? - Semalt dă răspunsul

1 answers:

Internetul este plin de tot felul de oameni. Există mulți oameni pe web carepetrec nopți nedormite, încercând să efectueze anumite tipuri de fraude pe internet. Există multe forme de fraudă pe internet - ludoteche salerno. Cele mai multe dintreproblemele de securitate cibernetică provin din lucrările hackerilor, spam-urilor și altor infractori cibernetici. Siguranța unui site web de comerț electronic se află înmâinile administratorului site-ului.

Mai jos sunt câteva sfaturi oferite de Alexander Peresunko, Semalt Manager de succes al clienților, care vă va ajuta să vă păstrați fraudele pe internet.

1. Aflați pentru a identifica încercările de phishing și de phishing.

Atacurile de phishingsunt vizate pentru a încerca și pentru a obține informații suplimentare de la o persoană, deoarece contul lor online cu o altă organizație a fost hacked sausuferă o încălcare a datelor. Aceste atacuri atrage un individ în furnizarea de informații personale oferind promisiuni false. Un individ ar trebuisă ofere informații minime despre ele însele companiilor sau afacerilor, cu excepția cazului în care compania poate explica de ce are nevoie de informații.Întotdeauna, o companie legitimă va putea explica și răspunde cu exactitate la toate întrebările.

2. Utilizați parole puternice și securizate.

Folosind parole puternice care combină literele,caractere speciale, capace și numere este o modalitate de a vă apăra de frauda pe internet. Cu toate acestea, la fel de mult ca o parolă este puternică, folosindaceeași parolă pe mai multe site-uri internet compromite securitatea contului dvs. LastPass și KeePass sunt unele dintre serviciile care vă ajutăunul pentru a crea, păstra și gestiona mai multe parole puternice pentru toate site-urile pe care le vizitează online.

3. Feriți-vă de e-mailuri suspecte și atașamente.

O persoană nu ar trebui să deschidă e-mailurisau atașamente din surse de încredere. Atenția trebuie acordată chiar e-mailurilor și extinderii fișierelor atașamentelor din surse de încredereînainte de a le descărca sau de a le deschide, în special e-mailurile oficiale de la banca sau uniunea de credit care vă cer să vă conectați și să le revizuițidetaliile contului. Majoritatea companiilor nu trimit niciodată o persoană de e-mail și le cere să verifice informațiile despre contul lor. Și chiar cândeste legitim, este mai sigur să vizitați site-ul companiei sau să apelați compania mai degrabă decât să faceți clic pe link-ul furnizat în e-mail.

4. Fiți sceptici, informați și atenți.

Dacă cineva vă cere informații și informațiinu se simte bine, nu faceți acest lucru până când nu puteți înțelege de ce persoana are nevoie de informații. Încredere în instinctul tău interior. De asemenea, învățațipentru a ghici a doua promoții și oferte pe care le vedeți online. Verifică sursele lor. Adesea, majoritatea acestor mesaje vor avea un cuvânt "înșelătorie".Aveți timp să citiți instrucțiunile Comisiei federale de comerț pentru a vă proteja de furtul de identitate și sfaturile guvernului federalpentru a evita frauda pe internet la USA.gov. Dacă identitatea dvs. este deja furată, raportați furtul de identitate.

5. Utilizați HTTPS peste tot.

De către persoanele fizice care asigură conectarea la site-uri,acestea sunt vizite prin intermediul SSL este cel mai sigur mod de a vă asigura că unul este de a vorbi cu site-ul legit și, de asemenea, pentru a asigura comunicarea cu site-ulsunt criptate, protejându-vă astfel de frauda pe internet.

6. Păstrați software-ul dvs. anti-malware actualizat.

Cu toate acestea, virușii și troienii suntnu o problemă obișnuită în zilele noastre; trebuie să instalați un software anti-malware pe mașina sa. De asemenea, asigurați-vă că antivirusul este menținutla zi. Un antivirus depășit nu este util.

November 28, 2017