Back to Question Center
0

Expert Sfaturi de la semalt despre cum să protejeze un site WordPress de la criminali Cyber

1 answers:

Securitatea WordPress este deseori numită "întărire". Chiar și atunci când nu știi cum să se îmbunătățeascătraficul de pe site-ul dvs. Web, este important să vă asigurați acreditările site-ului dvs. Nu ar fi greșit să spunem că milioane de miliarde de site-uri websunt alimentate de Blogger sau de WordPress.

Nik Chaykovskiy, The Semalt Senior Customer Success Manager, spune că WordPress este interfața cea mai faimoasă și mai ușor de utilizat. Acest sistem de gestionare a conținutului are o mulțimede avantaje și dezavantaje - goodyear ice arctic test. De exemplu, dacă nu vă păstrați parolele în siguranță, este posibil să vă pierdeți acreditările și accesul la site-ul dvs. web.Iată câteva sfaturi despre cum să apărați site-ul dvs. WordPress de hackeri.

Back Up Site-ul dvs. de multe ori

Frecventa backup-urilor WordPress este unul dintre cele mai discutate subiecte in aceste zile.Este important ca site-ul dvs. WordPress să fie protejat corespunzător. Ar trebui să o faceți o dată sau de două ori pe săptămână pentru a vă menține în siguranță și sigur pe internet.Suportul zilnic, însă, este foarte recomandat, deoarece vă protejează site-ul de atacuri și atacuri malware. Există o mulțime dePluginurile WordPress care vă pot ajuta cu spatele, dar BackupBuddy este unul dintre cele mai bune. Acesta vă va costa nu mai mult de 100 $ și vă poate restabilihacked blog sau site-ul în doar o chestiune de secunde. Gata! Backup este un plugin ideal pentru cei care caută software gratuit WordPress.Aceasta vă permite să creați o copie de rezervă automată, să transferați fișierele în Dropbox și să restaurați datele în cel mai scurt timp..A treia opțiune este UpdraftPlus.Acesta este un plugin interactiv și ușor de utilizat.

Limitare Încercări de conectare

Din când în când, hackerii încearcă să vă spargă site-urile WordPress ghicind-văparole. De aceea ar trebui să limitați încercările de conectare pentru a rămâne în siguranță pe internet. Implicit, WordPress vă va permite să utilizați parole diferite,care vizează păstrarea informațiilor dvs. în siguranță și în siguranță. Ar trebui să adăugați un strat suplimentar de securitate pe site-ul dvs. web prin limitarea accesului la două lade trei ori. În cazul în care cineva a încercat să se conecteze cu o parolă greșită, site-ul dvs. va fi blocat, dar datele acestuia vor rămâne în siguranță. Există aun număr mare de pluginuri WordPress, cum ar fi încercările de conectare la limită. Aceasta vă permite să limitați numărul încercărilor de conectare eșuate. Folosind acest plugin, tupoate bloca, de asemenea, mai multe adrese IP, dar este important să vă amintiți propria parolă. Și dacă hackerii folosesc proxy-uri diferite, acest plugin ar fiblocați-le automat pentru a vă menține site-ul în siguranță. Toate opțiunile sunt personalizabile și ușor de utilizat. Puteți bloca temporar o IP sauin permanenta.

Nu folosiți "admin" ca nume de utilizator

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii este că folosesc numele de utilizator "admin".Nu trebuie să faceți acest lucru dacă doriți să păstrați site-ul WordPress în siguranță și sigur. Bots automate adesea accesează site-urile web folosind acest cuvânt și potghiciți parolele în cel mai scurt timp. Există șanse ca hackerii să-ți exploateze informațiile secrete, datele de pe site și alte lucruri folosind acest lucrunume de utilizator. Dacă doriți să păstrați site-ul în siguranță, atunci este important să nu folosiți niciodată "admin" ca nume de utilizator principal. În schimb, ar trebuialegeți un nume de utilizator și o parolă, ceea ce este imposibil de ghicit de nimeni.

November 28, 2017