Back to Question Center
0

Gândiți-vă ca un hacker! - Semalt Expert explică cum să vă protejați site-ul

1 answers:

Știri despre hacking-ul site-ului este peste tot în fiecare zi. Milioane de date ajungîn mâinile hackerilor care compromit datele, fură informații despre clienți și alte date prețioase care rezultă uneori în furtul de identitate. Esteîncă necunoscut pentru mulți cum hackerii site-ului conduc accesul neautorizat la computerele lor.

Jack Miller, expert de la Semalt ,a adaptat cele mai importante informații referitoare la hacking pentru ca dvs - buy rdp admin. să bateți atacurile.

Este important să se înțeleagă că hackerii site-ului web cunosc construcțiasite-ul mai mult decât dezvoltatorii web. Ei înțeleg bine transmisia bidirecțională a rețelei, care permite utilizatorilor să trimită și să primească datede la servere la cerere.

Construirea programelor și a site-urilor web ia în considerare necesitățile utilizatorilorsolicită trimiterea și primirea de date. Hackerii de pe Internet știu că dezvoltatorii web care creează site-uri web pentru comercianții cu amănuntul online facilitează acest lucruplata produselor după ce sunt plasate într-un coș de cumpărături. Când dezvoltatorii web construiesc programe, sunt obsedați de clienții lorși nu reușesc să se gândească la amenințările legate de infiltrațiile codului de către hackerii de pe site.

Cum lucrează hackerii?

Hackerii site-ului înțeleg că site-urile lucrează prin programe care cerși să efectueze validarea înainte de procesul de trimitere-primire a datelor de succes. Datele de intrare nevalide din program, numite intrări necorespunzătoarevalidare, este cunoașterea primară din spatele hacking-ului. Apare atunci când datele de intrare nu se potrivesc așteptărilor în funcție decodul proiectat de dezvoltator..Comunitatea hackerilor site-ului web folosește mai multe moduri de a furniza date nevalide programelor, inclusivurmătoarele metode.

Editare pachete

De asemenea, cunoscut sub numele de atac tacut, editarea de pachete implică atacarea datelortranzit. Utilizatorul și administratorul site-ului nu realizează atacul în timpul schimbului de date. În procesul de trimitere a unui utilizatoro cerere de date de la administrator, hackerii de web pot edita datele de la utilizator sau server pentru a obține drepturi neautorizate. Pacheteditare este, de asemenea, numit Omul în Middle Attack.

Atacuri în teren

Uneori, hackerii site-ului au acces la PC-urile utilizatorilor prin stocarea unor malwarecodurile de pe serverele de încredere. Codul rău intenționat infectează utilizatorii atunci când comenzile sunt invitate în PC-ul utilizator făcând clic pe link-uri sau pedescărcate în fișiere. Unele atacuri comune între site-uri includ falsificarea cererilor de site-uri web și scripting-urile între site-uri.

Injecții SQL

Hackerii de site-uri web pot efectua una dintre cele mai devastatoare atacuri de tip hacking prin atacarea unui serverserver pentru a ataca site-urile. Hackerii găsesc o vulnerabilitate pe server și îl folosesc pentru a ataca sistemul și pentru a-și exercita drepturile administrativeca încărcări de fișiere. Aceștia pot efectua, cum ar fi probleme grave de furt de identitate și defecțiuni pe site.

Protecția de pe site-ul hackerilor

Dezvoltatorii site-ului trebuie să se gândească la hackeri. Ar trebui să se gândească la căilecodurile lor sunt vulnerabile la hackerii site-ului în timp ce construiesc site-urile. Dezvoltatorii trebuie să creeze coduri care extrag codurile sursă prin scăparecaractere speciale și coduri suplimentare pentru a evita recepționarea de comenzi dăunătoare de la hackerii de pe site. Parametrii GET și POST ai programelorar trebui să aibă o monitorizare constantă.

Firewall-urile aplicațiilor web pot asigura, de asemenea, siguranța împotriva atacurilor hackerilor de pe site.Paravanul de protecție protejează codul de program asigurându-l de manipulare, deoarece refuză accesul. O aplicație de tip firewall bazată pe cloud numităCloudric este o aplicație de tip firewall pentru o securitate web extremă.

November 28, 2017