Back to Question Center
0

Ghidul de la Semalt - Cum de a elibera site-ul dvs. de la atacurile de hacking

1 answers:

Există o mulțime de infracțiuni cibernetice care au loc pe internet. Ca urmare, oamenii trebuie să rămânăconștient de acești indivizi. Pentru o persoană care deține un site web, securitatea organizației de comerț electronic, plus cea a clienților dvs., se află în dvs - dedicated hosting managed server canada.mâini. Hackerii formează baza atacurilor înșelătoare, a paginilor de phishing, precum și a diferitelor hack-uri malware, cum ar fi utilizarea troienilor prezenți în e-mailatașamente.

În mod obișnuit, hackerii vizează site-uri web din mai multe motive. Ar putea fi de la concurent, care încearcă să aducă site-ul dvs. în jos. În alte cazuri, hackerii pot fi persoane care caută informații personale, cum ar fi parolele de e-mailurisau chiar informații despre cărțile de credit. Există multe forme de hack-uri, dintre care majoritatea se învârt în jurul victimei.

Jack Miller, expertul principal de la Semalt ,discută câteva sfaturi care vă pot ține departe de acești hackeri:

1. Utilizați parole securizate.

Ca administrator al unui site web, parola dvs. are un rol administrativ enormsigur că întregul site este sigur. Parolele simple, cum ar fi 12345, nu sunt sigure și ar putea deveni victime ale unui atac de tip hack și de încercare. În alteleinstanțe, nu ar trebui să utilizați parole care sunt prea evidente. O parolă ca ziua de naștere sau numele unui copil nu este suficient de sigură. Ar trebui să fieo structură complexă de cuvinte, care combină diferite tipuri de caractere în diferite stiluri..Ar trebui să vă asigurați, de asemenea, că orice alte părți care utilizeazăsite-urile web au parole sigure.

2. Utilizați HTTPS.

Folosirea unui strat de protecție poate însemna cea mai bună pentru site-ul dvs. De exemplu,site-urile web care au o platformă de găzduire HTTPS au un beneficiu față de cele care nu au. Ca rezultat, siguranța site-ului dvs. web, precum șicea a clientilor dvs. depinde foarte mult de planul de gazduire. În plus, persoanele care beneficiază de aceste idei ajung să devină siguresite-uri pe care majoritatea hackerilor nu le pot pătrunde.

3. Fii familiarizat cu scripturile.

Majoritatea hackerilor utilizează puterea de a folosi scripturi și platforme CMS. Aceste sistemeconțin vulnerabilități pe care un hacker determinat le poate face o cale. Fiți conștienți de tipurile unice de personaje care rulează prin intermediul dvs.deoarece există tipuri diferite de vulnerabilități prezente în acest tip de cod. De exemplu, site-uri web scrise în PHP, ASP și ASPJavaScript afișează multe găuri în sistem. Majoritatea dezvoltatorilor ignoră aceste bug-uri și măsuri de securitate, dar au tendința de a forța lucrările celor mai mulțihackeri. Puteți utiliza diferite instrumente SEO și Webmasteri pentru a găsi aceste bug-uri și a le avea grijă de ele.

Concluzie

Hacking-ul devine parte din viața de zi cu zi. Cele mai multe persoane care petrec o parteo cantitate semnificativă de timp online se confruntă cu numeroase încercări de hack. Situația se înrăutățește pentru acei indivizi care rulează internet diferitproceduri cum ar fi administratorii site-urilor de e-commerce. Hackerii pot hacki un site web și pot aduce câteva aspecte importante, cum ar fi operațiunile.Căutarea optimizării pentru motoarele de căutare (SEO) poate deveni rapid, din cauza unor hack-uri simple și de succes. Ca urmare, siguranța dvs.site-ul web și cel al siguranței clientului dvs. se află în mâinile dvs. ca administrator al acelui site. Puteți folosi sfaturile din aceste linii directoare pentru a le facesite-ul dvs. securizat, bullet dovada împotriva hackerilor.

November 28, 2017