Back to Question Center
0

Hacking & Web Security - Probleme valoroase de la Semalt

1 answers:

Hacking-ul devine o situație obișnuită cu care se confruntă astăzi majoritatea utilizatorilor de internet. Pentru persoanele care deținsite-urile de e-commerce, rămâneți departe de hackeri este una dintre cele mai bune modalități de a asigura securitatea pe site-ul dvs. Cu toate acestea, nu reușim să punem acest factorîn minte atunci când faceți planuri pentru designul nostru web. Cele mai multe practici de comerț electronic sunt importante pentru tehnicile de marketing online, cum ar fi un motor de căutareOptimizare (SEO), precum și strategii de marketing de conținut. Cu toate acestea, este important să includeți câteva caracteristici de proiectare pentru a automatizasecuritate împotriva hackerilor. Astfel de măsuri pot asigura siguranța vizitatorilor dvs - kurzwaren guenstig kaufen. atunci când navighează prin site-ul dvs. Web.

Andrew Dyhan, Managerul de succes al clienților din Semalt ,definește unele metode de hacking și modalități de a le rezolva.

Nu există nicio situație care să prezinte un plan antiglont pentru asigurarea stabilității unui asite-ul. Cu toate acestea, există unele măsuri pe care oamenii le pot lua și pot face întregul proces sigur. Unele dintre aceste metode includ următoarele:

  • Parole

Utilizarea parolelor puternice este importantă. Puteți preveni accesul unui hacker lasite-ul dvs. folosind parole sigure. Parolele precum 12345 și numele copiilor pot forma unele dintre sugestiile de muncă ale oricăror persoanecu o intenție rea. Ca urmare, este important să folosiți parole care nu se poate ghici cu greu..Schimbarea parolelor în mod regulatpot face o măsură suplimentară de protecție pe site, sporind semnificativ securitatea acestora. Într-un alt test, se poate folosi o parolă sigurăgeneratoare pentru a-și face siguranța în siguranță.

  • Utilizați HTTPS

Unele dintre metodele comune de hacking necesită un simplu HTTPS pentru a le reduce. Hyper TextTransfer Protocol Secure permite un schimb sigur de informații între un server web și un browser. Această metodă oferă un strat de securitate uniccare hack-uri simple și spoofs nu pot pătrunde. Atacurile tipice pe care le puteți reduce utilizând HTTPS includ Scripturi de pe Site Cross precum și SQLpreparate injectabile. Aceste tehnici utilizează vulnerabilitatea codului site-ului web, precum și tipul de server.

  • Spamuri și phishing

Spamatorii sunt acei oameni care trimit multe mesaje automate și e-mail-uri la nesuspectantvictime. Motivul din spatele acestor atacuri este de obicei neclar, expunând mulți oameni la mâinile hackerilor. Multe fraude pe internetsă apară cu ajutorul spamerilor. Puteți trece la un server de e-mail securizat pentru a obține numeroase protecții împotriva e-mailurilor spam majore. În altele, puteți preveni atacul acestor mesaje utilizând filtre de spam avansate.

Concluzie

Internetul are oameni care fac tot felul de lucruri. Este o idee bună să faceți diferiteajustări la proiectarea site-ului dvs. web. Hackerii utilizează vulnerabilitățile care se prezintă atât în ​​codul site-ului, cât și în serverîn sine. Securitatea unui site web și a celor care o utilizează depinde de eficiența metodelor anti-hacking. Carezultă că este esențial ca fiecare antreprenor să protejeze bunăstarea și siguranța utilizării internetului pe site-ul său web. Acest ghid are câteva dintretehnicile fundamentale care pot face site-ul dvs. să obțină numeroase avantaje. Puteți face unele ajustări și îmbunătăți securitateasite-ul dvs. în mod semnificativ.

November 28, 2017