Back to Question Center
0

Întrebare Semalt: Care este calea cea mai ușoară de a scăpa de Spamul de trimitere

1 answers:

După instalarea serviciului Google Analytics, dacă observați că traficul dvs. a fost crescut în mod întâmplător, este un semn că site-ul dvs. primește vederi false și trebuie să luați măsuri pentru a scăpa de ele cât mai curând posibil.

Artem Abgarian, Managerul de Succes al Clienților Senior Semalt , avertizează că, din păcate, nu există niciun mod de a elimina definitiv spamul din Google Analytics. Cu toate acestea, puteți minimiza riscurile prin adoptarea mai multor modalități.

Spam-uri și utilizările acestora

Unul dintre motivele principale pe care le primim referiri spam este spam-urile - grain measuring equipment. Hackerii le proiectează în mai multe moduri și încearcă să angajeze un număr mare de oameni în hacking site-urile lor. Ei trimit link-uri de conectare la inbox și pretinde că pot genera o mulțime de trafic. Când faceți clic pe acele linkuri, veți vedea că site-ul dvs. obține o mulțime de trafic, dar traficul nu are nimic de-a face cu realitatea. Hackerii folosesc de fapt bot-uri de spam pentru a vă păcăli.

Tipuri de spam-uri recomandate

Bots-urile de spam utilizează o varietate de metode pentru crearea spam-ului de referință: prin referințe ghost și trimiteri de crawlere. Google Analytics nu poate să evalueze sau să judece care este recomandarea pentru crawler și ce este o referire fantomă. Referințele ghost apar când Google Analytics este lovit de trafic fals sau necunoscut, în timp ce trimiterea crawlerului are loc atunci când site-ul dvs. primește un număr mare de vizualizări din surse necunoscute. Trebuie să eliminați roboții, deoarece trebuie să reduceți sarcina pe serverele și site-urile dvs. Web. De asemenea, este important să obțineți date corecte din Google Analytics pentru sănătatea site-ului dvs.

Domeniile principale de trimitere în spam

Nu ar fi greșit să spunem că există numeroase domenii de spam, dar cele celebre sunt darodar.com, ilovevitaly.co, semalt.com și buttons-for-website.com. Este important să vă îndepărtați de aceste site-uri web și de alte site-uri similare, deoarece acestea pot deteriora site-ul dvs. și vă pot distruge Google AdSense.

Îndepărtarea boților și păianjenilor

Puteți să eliminați păianjenii și robii cu comportament bine din datele dvs. prin ajustarea setărilor. Dacă nu le blocați sau le eliminați cât mai curând posibil, există șanse ca site-ul dvs. să se deterioreze. Majoritatea roboților și păianjenilor arată foarte ușor de site-urile web, dar de fapt dăunează datelor dvs. online și offline. Google Analytics oferă o varietate de oferte, sfaturi, trucuri și sugestii pentru a le elimina de pe site-ul dvs. web. Puteți accesa secțiunea de admin pentru a verifica noile actualizări și pentru a vă ajusta corespunzător setările.

Cum să eliminați trimiterile Ghost

După ce am testat câteva tranzacții, am constatat că este ușor să blocați trimiterile de ghost prin instalarea și activarea filtrelor. Asigurați-vă că utilizați o varietate de filtre pentru a vă maximiza protecția online. De asemenea, trebuie să configurați filtrele valide pentru gazde. Pentru aceasta, va trebui să puneți ID-ul sau numărul de urmărire. Lasă-mă să vă spun aici că botii sunt foarte inteligenți; acestea nu ar lăsa să se piardă nicio șansă atunci când site-ul dvs. sau Google Analytics nu este deteriorat.

Scoateți Spamul de trimitere a crawlerului

Odată ce ați ajustat setările de mai sus, următorul pas este implementarea unui filtru valabil pentru numele de gazdă, care va păstra site-ul dvs. și Google Analytics securizat de la spam. Nu trebuie să uitați că crawlerele vizitează site-ul dvs. din când în când și încearcă să vă deterioreze datele. De aceea, ar trebui să le eliminați atât de pe site cât și de la Analytics cât mai curând posibil.

November 28, 2017