Back to Question Center
0

La Guida Da Semalt: Top Glosar Condizioni Ogni Blogger Dovrebbe Sapere

1 answers:

V-ați dorit vreodată să obțineți o listă a tuturor termenilor-cheie pe care fiecare blogger ar trebui să le știe? Să recunoaștem, sunt multe de știut despre blogging și marketing online. Având o pagină de referință ar fi foarte util.

Din fericire pentru dvs - adliswil entsorgung affoltern., acesta este exact Andrew Dyhan, expertul în Semalt Digtal Services a făcut pentru tine în acest articol. Veți găsi o listă a termenilor obișnuiți de blogging definiți și aranjați în ordine alfabetică pentru confortul dvs.

AdSense: este o platformă de venituri bazată pe anunțuri deținută de Google. Bloggerii fac bani când oamenii fac clic pe link-urile AdSense din articole și pe anunțurile care rulează pe site-uri sau bloguri.

AdWords: o altă aplicație de publicitate bazată pe Google, în care bloggerii și proprietarii de site-uri sunt plătiți pe clic pe un cuvânt cheie direcționat.

Alexa: este instrumentul de clasificare a site-ului Amazon. Acesta indexează site-urile web și vă permite să știți care dintre acestea au cel mai mare trafic. Un număr este atribuit fiecărui site pe baza informațiilor colectate. Cu cât clasamentul este mai mic, cu atât site-ul este mai popular.

backlink-uri: sunt hyperlink-uri găsite în postări pe blog și pe site-uri care leagă site-uri web de autoritate. Google utilizează backlink-uri pentru a ajuta la rangul paginilor web.

Blackhat Search Engine Optimization: tehnici fără scrupule folosite neetic pentru a crește clasarea pe web. Acest lucru include înfruntat pe tehnici cum ar fi umplut cuvinte cheie în text și folosind pagini de intrare.

Blog: Secțiunea actualizată în mod regulat a site-ului, care prezintă teme relevante și interesante.

Domeniu: este numele de gazdă al unui site Web.

Furaj: este un mijloc pentru ca oamenii să primească cele mai recente știri de pe site-urile și blogurile favorizate. Cele două formate importante de feed sunt RSS și Atom.

Google Analytics: platforma de statistici a site-ului Google. Vă permite să primiți informații referitoare la specificul site-ului dvs., de ex. cantitatea de trafic care vine pe site-ul dvs..

Pagină de index: Pagina de pornire a unui blog sau a unui site Web.

Linkbait: este un factor de atracție care face ca oamenii să facă clic pe anumite postări, videoclipuri sau imagini.

Meta etichetele: sunt simple etichete HTML care indică descrierea paginii și cuvintele cheie.

Nișă: o zonă subiectică îngustată la care se poate concentra un blogger.

PageRank: un clasament al unui site sau al unui blog calculat folosind algoritmi Google.

Permalink: adresa URL a unei anumite pagini sau a unui blog.

Post: articole unice sau intrări care alcătuiesc un site web sau un blog.

Pro Blogger: o persoană care face un venit online cu blog-ul (blogurile) și, prin urmare, este considerat un blogger profesionist, aka pro blogger.

Optimizarea motorului de căutare (SEO): tehnici utilizate pentru a crește clasamentul site-ului într-un mod organic, aprobat din punct de vedere etic. Când un site sau un blog a fost configurat pentru SEO, spunem că este pe deplin optimizat.

Social media: platforme web care permit interacțiunea socială între oameni. Acestea includ platforme precum Facebook, LinkedIn, Google+, Instagram, Snapchat, printre altele.

Abonații: persoanele care optează pentru înregistrarea pe site-ul dvs. sau pe blogul dvs. pentru a primi buletine informative regulate sau actualizări prin e-mail.

Tag-uri: cuvinte cheie care fac mai ușor pentru oameni să găsească ceea ce au nevoie de pe site-ul dvs.

Conținut viral: conținut popular dacă videoclipuri, imagini sau postări care sunt partajate de o mulțime de oameni într-un interval scurt de timp.

Vlogging: utilizarea formatelor video pentru a promova conținutul care în mod normal ar fi altfel citit în postările pe blog.

Wordpress: cea mai importantă platformă de blogging din lume.

WordPress Plugin: există scoruri de plugin-uri care rezolvă diferite probleme. Fiecare plugin este o secțiune de cod care poate fi încorporată în blogul dvs. sau pe site-ul dvs. Web.

URL: este un acronim pentru Uniform Resource Locator. Adresele URL sunt linkuri care vă vor duce la o anumită pagină și vor fi văzute ca adrese pentru acele site-uri sau pagini.

Această listă nu este completă, dar vă oferă termenii cei mai obișnuiți pe care îi veți întâlni și termenii cei mai buni pe care fiecare blogger ar trebui să le cunoască.

November 28, 2017