Back to Question Center
0

Luarea de Semalt pe site-ul de hacking: Ce trebuie să știți

1 answers:

Câștigarea legăturilor de la potențialii clienți este mai degrabă mai bună decât furtul de legăturide la concurenții dvs. Nu este nevoie de panică dacă concurentul dvs. vă depășește în ceea ce privește clasamentul - produttori giochi per bambini. Luând-vă practici SEO laun alt nivel vă va duce în poziția dvs. normală. Crearea de conținut proaspăt și oferirea unei linii ideale de servicii și produse pe care dvs.concurenții nu vă vor oferi mai bine.

Igor Gamanenko, expertul principal de la Semalt Servicii digitale, explică esența hacking-ului și securității site-ului web.

În prezent, algoritmul de căutare Google are un mod de detectare a conținutului lipit prin copiere șipenalizarea acestora. Nu doriți să fiți în carantină de către Google din cauza unor practici incorecte. Înainte de a face SEO, este important să învățați elementele de bazăevitați să întâmpinați probleme în campania dvs. de SEO. De exemplu, instanțele de atacuri de pe site și de hacking sunt acum comune. Este o pacostefiind hacked de un hacker rău intenționat și pierderea controlului asupra securității site-ului dvs.

Înapoi în 2014, un raport a eliberat că mai erau peste 1 miliard de site-uri webinternetul. Un număr bun de curs. Datorită perioadei de dormit, numărul înregistrat de site-uri web a scăzut rapid și sa stabilizat în 2015 prin lovire994 milioane. Un număr bun de marketeri de conținut iese din SEO în fiecare lună din cauza atacurilor de pe site. Aproximativ 1% din site-urile web sunt infectateși hacked din cauza lipsei indicatorului de compromis. Aceasta este ca 8 milioane de site-uri web care ies din afaceri ca rezultat al hacking-ului.

În principiu, site-urile web sunt susceptibile de a fi hackate și infectate din cauza următoarelor aspecte:

  • Vulnerabilitatea software-ului
  • Disponibilitatea integrării terților
  • Accesarea controlului de la diferite părți

Remedierea împotriva criminalității

Criminalistica a fost în SEO pentru o perioadă lungă de timp.cum sa întâmplat și un incident de hacking, cine a făcut hacking-ul real. Remedierea, pe de altă parte, implică cum pot fi infecțiileîndepărtat. Remedierea nu se poate face fără medicină legală și invers. Îndepărtarea adecvată nu poate fi pusă în practică fără prezențamedicina legală.

Întreprinderile mari nu pot face fără medicină legală. Siguranța site-ului dvs. web este foarte importantă.Iată motive care implică motivul pentru care aveți nevoie de medicină legală pentru ca organizația dvs. să depășească hacking-ul și infectarea site-ului dvs.

  • În cazul unui compromis, aveți nevoie de medico-legală pentru a vă rezolva protocoalele IR.
  • Fiind compatibil cu PCI, cu siguranță nu puteți face fără medicină legală
  • Nevoia de a înțelege cum a avut loc un compromis

Cum este compromisă securitatea site-ului web

Site-urile de hacking pot fi foarte fascinante. Este evident că întreprinderile compromisea avut o indicatie de hacking, dar nu a crezut ca infectia se va extinde la site-urile lor. Accesul la controlul afacerii tale înseamnăo afacere buna. Pentru a accesa controlul, un hacker face o serie de încercări cu numele de utilizator și parola. Acreditările dvs. ar putea fi transferatede la un domeniu la altul prin interceptarea corectă făcută de un hacker.

Un alt mod de a fi hacked este prin vulnerabilitățile software-ului. Aceasta nutrebuie să fie software-ul dvs. instalat, dar și browserele dvs. Un hacker poate avea acces la acreditările dvs. preluând controlul asupra browserului dvs.

În calitate de proprietar al site-ului web, trebuie să lucrați la modul în care să vă protejați site-ul de a nu fitocat. Sublinierea modului în care vizitatorii accesează site-ul dvs. de afaceri este un aspect care vă poate ajuta să vă protejați site-ul. Asigurați-vă că nuacreditările sunt afișate. Asigurați-vă că site-ul dvs. este ușor de utilizat, respectând securitatea site-ului dvs.

November 28, 2017