Back to Question Center
0

Malware și modalități de a evita aceasta - Semalt va arata cateva trucuri

1 answers:

Julia Vashneva, senior (Senior Customer Success Manager), va deschide ochii spre niște trucuri care trebuie îndeplinite în timp ce sunt atacate de malware.

Aproape toți dintre noi s-au ocupat de viruși de calculator și programe malware într-o parte a vieții noastre. Am dreptate? Nu este distractiv să ai viruși; în schimb, ar trebui să vă faceți griji cu privire la siguranța dvs - one service solutions. online, iar securitatea este în pericol. Când computerul începe să încetinească, atunci este timpul să evitați programele malware și să luați măsuri severe.

Folosiți protecție în straturi în toate punctele

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să utilizați o protecție în straturi în fiecare punct. Astfel, sistemul dvs. va fi protejat de atacurile bazate pe web, de vulnerabilitățile online, de mutarea virușilor și de descărcările de tip drive-by. Pentru protecție maximă, ar trebui să activați software-ul de protecție împotriva amenințărilor de rețea și să scanați dispozitivul o dată sau de două ori pe săptămână. De asemenea, puteți încerca Sistemele de prevenire a intruziunilor, Firewall, Insight, SONAR și Antivirus pentru siguranța online. Symantec Security Response afirmă că trebuie să ținem la curent software-ul și sistemele de operare.

Reduceți suprafața de atac

Reducerea în mare măsură a suprafeței de atac este importantă. Ar trebui să dezinstalați aplicațiile pe care nu le utilizați. Permiteți-mi să vă prezint aici că obiectivele cu risc ridicat sau sensibile pot provoca daune maxime sistemului dumneavoastră. De aceea, ar trebui să scanați dispozitivul o dată pe zi și să nu vă instalați niciun software necunoscut și nedorit.

Îmbunătățiți setările implicite Symantec Endpoint Protection

Îmbunătățirea setărilor pentru protecția la punctul Symantec este importantă..Chiar și câteva setări pot aduce revoluții în protecția online. Trebuie să păstrați setările conform cerințelor dvs. și să vă asigurați confidențialitatea, astfel încât hackerii să nu vă păcălească.

Păstrați pluginurile browser-ului actualizate

Majoritatea atacatorilor evaluează browserele dvs. și apoi încearcă să infecteze sistemele dvs. De aceea este important să actualizați setările browserului și plugin-urile. Nu trebuie să utilizați niciodată Internet Explorer, Acrobat, Flash și Abode Photoshop fără să scanați calculatorul sau dispozitivul mobil. Multe viruși și programe malware intră în sistemul dvs. prin Internet Explorer. Deci, este mai bine să stați departe de acest browser și să încercați Google Chrome sau un alt browser la alegere.

Utilizarea blocului P2P

Unul dintre cele mai rapide și mai rapide modalități pe care hackerii le utilizează pentru a distribui programe malware este rețelele peer-to-peer (P2P). Ar trebui să blocați întotdeauna utilizarea P2P. Pentru aceasta, puteți crea și aplica politici non-P2P, cum ar fi utilizarea computerului dvs. ar trebui să fie restricționată, astfel încât să nu poată accesa aparatul dvs. din afară. În acest fel, vă puteți asigura că computerul dvs. este salvat în mare măsură de malware și de viruși.

Dezactivați AutoRun

Puteți opri sosirea de viruși și programe malware prin transformarea AutoRun. În timp ce descărcați ceva, trebuie întotdeauna să îl opriți pentru ca elementele inutile să nu fie instalate pe dispozitivul computerului dvs.

Asigurați-vă că sunt aplicate toate patch-urile OS

Nu în ultimul rând trebuie să vă asigurați că fiecare patch OS este aplicat corect. Companiile precum Apple, Microsoft și Google lansează pachete de service, patch-uri de securitate și remedierile rapide pentru clienții lor globali în fiecare lună. Produsele noastre ne ajută să corectăm defectele din sistemele noastre de operare. Puteți obține oricare dintre aceste produse și puteți instala pe computerul dvs. pentru o siguranță maximă și protecție online. Indiferent dacă utilizați Mac OS X, Windows sau alt sistem de operare, trebuie să actualizați întotdeauna browserele și programele o dată sau de două ori pe lună.

November 28, 2017