Back to Question Center
0

Obosit de a fi înghițit de bănci Phishers? Du-te la Ghid de la Semalt

1 answers:

Activitățile de fraudă online iau o nouă întoarcere prin phishing. Pe internetdomeniul este o resursă economică vastă, cu un potențial infinit de piață. Multe site-uri web și companii de comerț electronic utilizează acest canal pentru a beneficiade la numeroșii clienți de pe web - fotografiar objetos reflejantes. Instituțiile financiare, cum ar fi băncile, au o platformă online, în care majoritatea tranzacțiilor potapar. Băncile suferă din cauza încălcării celor mai multe hackeri, precum și a cazurilor de fraude pe internet, care tind să fure milioane de oameni din bancăinstituțiile, precum și persoanele care desfășoară propriile proceduri comerciale.

Cu toate acestea, infractorii și alți infractori au șansa de a utiliza această platformă. Cel maicazurile de fraudă provin de la bancheri sau site-uri bancare hackate. Phishing implică crearea de pagini de clonare, precum și un site de clonare al unui anumitbancă. Hackerii pot folosi metode precum spam-ul sau browserele pentru a-și smulge victimele sensibile în furnizarea de informații valoroasela pagina falsă. Ca urmare, informațiile bancare personale scapă de hackeri, unde pot viza mii de astfel de persoane. băncitind să sufere pierderile, precum și companiile de asigurări, asigurându-le împotriva acestui tip de infracțiuni.

Există multe modalități prin care poate să apară phishingul. Este esențial să știipentru a preveni atacurile periculoase. Unele dintre aceste metode coincid, în timp ce altele implică o combinație a uneia sau a două dintre aceste metode.

Max Bell, unul dintre cei mai importanți experți din Semalt ,oferă o perspectivă asupra următoarelor tehnici de phishing:

  • Metoda Dragnet

Această abordare implică crearea unui serviciu de e-mail fals de furnizor de poștă electronicăapare ca o secțiune corporală legitimă în care spammerul trimite e-mailuri bancnotele bancare continue și alte informații de credibilitate. Scopulaici este de a atrage subiecții în furnizarea de informații despre clienți. Unele dintre procedurile comune de spam spam folosesc această metodă.

  • Metoda Rod-and-Reel

Această tehnică presupune o direcționare directă. Hackerii pot avea anumite informații de contactde la victima sunt spionaj. Apoi pot solicita anumite modalități vizate de extragere a informațiilor de la un utilizator. Informatii personalecum ar fi datele de conectare ale băncii pentru accesul online, pot apărea în această manieră.

  • Metoda Lobsterpot

Această tehnică presupune crearea de site-uri false care arata ca pagini legitime. Fiecare pagină,popup și un serviciu funcționează ca cel al site-ului bancar legitim. Prin orientarea către o nișă îngustă, criminalul cibernetic poate fi capabilsă utilizeze tehnici de spam pentru a permite victimei să răspundă la e-mail sau să efectueze o procedură bancară pe domeniul fals.

  • Phishing pentru setci

Această metodă implică injectarea unui script sau a unui cod în browser-ul victimei. Ca rezultat,fraudulosul poate să obțină acces la intrările de la tastatură atunci când vizitează site-uri bancare legitime. Mai mult, este posibil să le redirecționămla un site web fals.

Concluzie

Frauda pe Internet este o problemă comună cu care se confruntă astăzi majoritatea instituțiilor bancare. Mulți oamenisuferă zilnic de efectele hackerilor și al altor infractori cibernetici care efectuează unele dintre aceste tranzacții frauduloase. Phishing și spamatacurile expun clienților informații și date acestor persoane care au tendința de a face departe cu o mulțime de numerar. Puteți afla despre fraude și phishingfolosind acest ghid. Mai mult, puteți să vă asigurați procedurile bancare, precum și cele ale clienților dvs., consolidând astfel o parte dintre acesteamăsuri de securitate pe internet pe site-ul dvs.

November 28, 2017