Back to Question Center
0

Opriți spamul! Semalt Expert explică cum să vă protejați adresa de e-mail

1 answers:

În anii de la nașterea internetului, o problemă persistă în ciuda unei multitudini de eforturi de ao ucide. Spam. Toată lumea o urăște. Fiecare platformă de e-mail face ceea ce poate pentru a minimiza aceasta, dar întreabă pe oricine și vă vor spune că continuă să primească prea mult spam. Acest lucru, parțial, se datorează faptului că oamenii oferă informații despre ei înșiși, fără să se gândească la asta - βρεφικα καλλυντικα χωρις paraben. Nu trebuie să vă înscrieți într-o listă de e-mailuri pentru a accesa lista spam a cuiva. Ei au căile lor de a te găsi, chiar și fără permisiunea ta directă.

Cea mai bună apărare pe care o aveți ca utilizator pentru a reduce cantitatea de spam care se îndreaptă către e-mailul dvs. vă ascunde adresa de e-mail. Este un concept care nu este cunoscut, dar funcționează. Lisa Mitchell de la Semalt oferă 5 modalități convingătoare de a face acest lucru.

  • Ascundeți-l în spatele unui test

Scr.im este un instrument gratuit care creează o adresă URL unică pentru adresa dvs. de e-mail. Introduceți adresa dvs. de e-mail și scr.im creează o adresă URL și codifică pentru a fi utilizat pe social media, în documente HTML și pe forumuri. Acest lucru evită să copiați mesajele de e-mail de pe text și să le utilizați așa cum vă place. Dacă cineva dorește să vă trimită prin e-mail, aceștia dau clic pe adresa URL care le duce la un test pe care trebuie să îl treacă înainte de a obține adresa dvs. de e-mail reală. Este un test pe care robii și scripturile automate nu pot trece.

  • Ascundeți-l într-o imagine

Instrumentele cum ar fi E-mail Icon Generator produc imagini care includ adresa dvs. de e-mail ca o imagine CAPTCHA. Acesta găzduiește, de asemenea, imaginea și, la fel ca scr.im, oferă codificarea pentru utilizare într-o varietate de locații.

  • Scuturați-l

Oricine poate implementa această metodă low tech de a vă ascunde adresa de e-mail de la roboți. Pur și simplu implică tastarea fiecărui element al adresei dvs. ca un cuvânt. De exemplu, info@abc.com arata ca atunci cand este codat - info la abc dot com. Nu exista un proces automatizat care sa o recunoasca ca pe o adresa de e-mail.

  • Encodează-l

Mailto Encoder este un exemplu de instrument care poate efectua această soluție pentru dvs. Când introduceți adresa dvs. de e-mail, unealta o decodifică, creând o serie de numere, litere și simboluri care nu au logică aparentă. Spambotul va aluneca imediat după el.

  • Nu o împărțiți

Ultima soluție este cea mai ușoară. Doar nu dați adresa dvs. de e-mail. Sau unii oameni au creat adrese de e-mail care sunt doar pentru spam. O a treia opțiune care evită complet partajarea unei adrese de e-mail este de a folosi un instrument precum WHSPR! care vă permite să creați o formă temporară care va trimite mesaje către e-mail. Aceasta este o altă metodă care utilizează CAPTCHA. Pentru a trimite mesajul, expeditorul trebuie să treacă un test CAPTCHA.

Emailul este metoda preferată de comunicare pentru mulți oameni și entități în aceste zile. Indiferent dacă comunică cu prietenii și familia, care locuiesc departe, contactând potențiali angajatori sau angajați sau făcându-vă să știți că toate vânzările se desfășoară la magazinul dvs. preferat, aveți nevoie de o adresă de e-mail. Nu aveți nevoie sau doriți să trimiteți mesaje spam. Încercați oricare din metodele de mai sus pentru a limita cantitatea de mesaje nedorite afișate în dosarul dvs. de intrare sau în dosarul de spam.

November 28, 2017