Back to Question Center
0

Optimizarea SEO pe pagina pentru a oferi valoare site-ului dvs. - Cercetare de la Semalt

1 answers:

Pentru orice afacere online, obținerea unei acoperitori adecvate, în special pe internet, este esențială. Pentru un comerciant pe internet, rezervarea unei prezențe puternice în platformele de internet, cum ar fi motoarele de căutare și mass-media sociale, este de obicei obiectivul principal. Această etapă este în cazul în care Search Engine Optimization vine să joace - progiciel assurance sant. Scopul oricărei campanii de SEO este generarea de trafic de calitate pentru site-ul dvs. de e-commerce prin rezervarea pozițiilor de top în standardul SERP a unor cuvinte cheie specifice. În acest sens, cu cât apare mai mult site-ul dvs., cu atât mai multe persoane care caută acele cuvinte cheie pot face clic pe pagina dvs.

SEO on-Page ajută paginile să obțină autoritate în rezultatele motorului de căutare prin aspecte cum ar fi selecția cuvintelor cheie și crearea de conținut. O pagină web care apare prima are o șansă de 99% de a obține cele mai multe clicuri, mai ales atunci când conținutul este relevant. Cu toate acestea, această sarcină nu este foarte ușoară.

Lisa Mitchell, Managerul de succes al clienților companiei Semalt , descrie mai multe moduri despre modul în care puteți optimiza SEO pe pagina:

Selecția cuvintelor cheie

Ca orice alte provocări SEO, sarcina principală este găsirea unor cuvinte cheie competitive.Aplicațiile precum Google AdWords și SEMrush vă pot ajuta să găsiți cuvinte cheie care au o concurență slabă. Cuvintele cheie sunt esențiale pentru utilizarea înconținutul web. Aici, conceptul este că atunci când includeți cuvinte cheie în conținutul dvs. web, boturile crawler Google indexează conținutul dvs. și acestaapare în rezultatele căutării Google data viitoare când o persoană face clic pe linkul dvs..Cuvintele cheie trebuie să fie disponibile pentru anumite părți ale unuipentru a obține această valoare CTR. De exemplu, este important să includeți cuvinte cheie pe titlul paginii, meta descrierea, precum și paginaconținut în sine. AdWords are o funcție care vă arată valorile și analizele cantitative ale performanței cuvintelor cheie.

Selecția conținutului

Conținutul trebuie să fie relevant pentru nișa pe care o vizați. Ar trebui fie o plasare corespunzătoare a cuvintelor cheie pe acea pagină. Conținutul ar trebui să aibă o lungime decentă, în funcție de vizualizarea desktop sau de vizualizarea mobilă.Asigurați-vă că nu aveți conținut duplicat pe pagina pe care o optimizați. Conținutul duplicat introduce mai multe adrese URL, reducând pagina autoritate, precum și clasament.

Designul paginii

Pentru ca Google să clasifice o pagină, trebuie să fie receptivă, mobilă și prietenoasăconținut relevant. Algoritmul Google atribuie pagini după intenția și experiența utilizatorului. Ar trebui să creați o pagină web care să angajeze un utilizator pentru ceva timp, ușor de utilizat, precum și unul cu o viteză de încărcare rapidă. Includerea unor legături sociale media, precum și a videoclipurilor pot fi suplimentareavantaj.

Concluzie

Pentru fiecare pornire online, o anumită cantitate de marketing digital este esențială.Multe companii adoptă tehnici SEO și reușesc să-i facă pe mulți clienți în afara sarcinilor de proiectare SEO și de site-uri simple. A reusion-line, unele cruciale pe pagina factorii de SEO nevoie de respectarea strictă. De exemplu, utilizatorii pot obține un flux constant de trafic din cuvântul cheieselecție, precum și să beneficieze de rata de conversie ridicată a unei campanii de succes SEO. După ce utilizați liniile directoare de mai sus, dvs. onlinemarketingul poate fi foarte fructuos. Aceste sfaturi nu se aplică doar pentru a obține mulți vizitatori, ci și pentru a juca un rol important în generarea de plumb transformarea vizitatorilor în cumpărători.

November 27, 2017