Back to Question Center
0

Poziția serverului influențează afacerea dvs.? Expertiză de la Semalt

1 answers:

Marketingul online este un proces complex care vă permite să ajungeți la milioane de potențialclienții într-un interval scurt de timp. Întreprinderile și întreprinzătorii aleg piața online, datorită potențialului său infinit de a ajunge la noiclienți la nivel global. Multe firme au reușit cu campaniile lor de marketing digital, datorită competențelor lor excelente de orientare geografică.

Acest succes face ca mulți oameni să fie implicați în SEO vizat. Ca rezultat, site-ulproprietarii doresc ca găzduirea site-urilor web să fie în anumite țări, pe anumite sisteme specifice de gestionare a conținutului - what computer company has the best customer support. În multe cazuri, oamenii potse întreabă cum să reușească în direcționarea geografică fără a utiliza o locație fizică a serverului.

Max Bell, expertul din Semalt Serviciile digitale împărtășesc secretele geografiei pentru companii.

Inițial, există considerente importante care trebuie luate în considerare. De exemplu:

  • Cum să se ocupe de site-uri multilingve cu o singură locație de server
  • Cum se fac crawlerele web diferențiază a doua limbă de conținutul duplicat
  • Cum poate locația serverului să afecteze SEO
  • Care este influența locației serverului asupra bazei mele de clienți

Cu toate acestea, locația serverului nu pare să aibă niciun impact asupra comerțului electronicde succes. Instrumentele Google pentru webmasteri au CDN-uri, care pot face anumite filtre geografice specifice și care să asigure că conținutul ajunge la un anumit conținutconsumatori direcționați pe linie, ceea ce ar putea fi posibil numai prin utilizarea locațiilor ideale ale serverului.

Modul în care site-urile web pot viza o țară într-o singură limbă

Motoarele de căutare moderne precum Google și Bing dispun de unelte pentru webmasteri, careoferă serviciul de direcționare a unui anumit tip de trafic..În Instrumentele Google pentru webmasteri, această setare este disponibilă la Traficul de căutare>Direcționarea internațională> fila Țară. Țara pe care doriți să o optimizați pentru direcționare ar trebui să apară în meniul derulant. In unele cazuri,dezvoltatorii web pot alege un plan de găzduire care să aibă un domeniu de nivel superior la nivel de cod țară. Acest CCDL poate include un URL de site web, cum ar fiwww.mysite.de pentru un site german. Motoarele de căutare precum Google asociază automat acest domeniu cu acea țară. În acest caz,un astfel de site nu se poate asocia cu un alt site.

Cu toate acestea, unele site-uri utilizează domenii generice de nivel superior cum ar fi (.com, .org, etc.).În aceste cazuri, utilizatorul are opțiunea de a crea un domeniu de utilizator sau subdirectoare dintr-o altă țară. Dacă nu, motorul de căutareîl leagă automat de alți parametri precum:

  • backlink pe site
  • Adresa IP a serverului
  • Datele de localizare din fragmente și
  • Informații relevante din instrumente precum Google My Business

Este posibilă înființarea unui site web în Spania și orientarea tuturor personalizărilor saleîn limba germană utilizând instrumentele Google sau Bing Webmaster. Când găzduiți astfel de site-uri, este important să luați în considerare aspectul timpului de încărcare a paginilor.Un site web se încarcă cel mai rapid când utilizatorul se află în țara în care se află serverul de site.

În plus, un site web poate viza întreaga lume. În acest caz, Google recomandăutilizând meniul nelistat din selecția verticală a țării. În caz contrar, s-ar putea să pierdeți unele beneficii, în special datorităautomată SEO locală, pe care Google o pune pe un site web. Utilizarea unei rețele de livrare a conținutului (CDN) este, de asemenea, foarte importantă. Un CDN eficientstrategia oferă un nod de server activ și face ca un site să răspundă foarte repede.

November 27, 2017