Back to Question Center
0

Protejați un site HTML de la hackeri folosind sfaturi utile de la Semalt. Este la fel de ușor ca ABC!

1 answers:

1. Păstrați tot software-ul actualizat

Artem Abgarian, managerul de succes pentru clienți de la Semalt ,crede cu tărie că menținerea software-ului actualizat este unul dintre factorii cruciale care vor contribui la securizarea unui site de atacuri hacker.Unele companii lansează patch-uri regulate și actualizări pentru a remedia erorile și erorile în pluginurile anterioare. Asigurându-vă că corectează oricebug-uri și găuri în cod, aceste companii reduc riscul de atacuri asupra software-ului lor. Prin urmare, atâta timp cât site-ul se asigură acest lucruare cele mai recente pluginuri care îl susțin, este asigurat de aceleași atribute de securitate - finding online. Același lucru este valabil și pentru proprietarii site-uluiutilizați pluginuri terță parte. Unul ar trebui să se asigure că ei urmăresc actualizările și se asigură că aceștia rămân actualizați în orice moment. Un siteproprietarul trebuie să ștergă toate pluginurile care nu mai sunt folosite sau necesare, deoarece acestea servesc drept porți de ședință, pe care hackerii le pot găsi șiutilizați pentru a ataca.

2. Construiți straturi de securitate în jurul site-ului

Prima linie de apărare pe un site Web este Firewallul pentru aplicații web.Scopul său este de a inspecta orice trafic de intrare și de a semnaliza orice solicitări suspecte. În cele din urmă, site-ul nu mai este la îndemâna atacurilor ciberneticeși spam. În trecut, firewall-urile de aplicații web erau sub formă de aparate hardware. Cu toate acestea, companiile de securitate(SECaaS) au folosit tehnologia cloud ca fiind o modalitate mai ieftină de a furniza securitatea site-urilor, găsită anterior numai la setările de la nivel de întreprindere.Prin tehnologia cloud, orice companie poate închiria un "Firewall pentru aplicații web", fără a suporta cheltuieli suplimentare, cum ar fi deținerea unui program dedicatserver de găzduire. Aceste servicii plug-and-play au caracteristici automate care conduc procesele necesare în numele proprietarului. Acestebazate pe cloud firewall-uri de aplicație web umple golurile în cazul în care un alt furnizor de gazduire eșuează..

3. Comutați la HTTPS

Hyper Text Protocol Secure este un protocol de comunicații securizat folosit pentru schimbinformații private sau sensibile. Utilizarea unui serviciu HTTPS pentru a face comunicarea între un site web și un browser înseamnă adăugarea unui extrade criptare a stratului de securitate Transport Layer (TLS) sau Secure Sockets Layer (SSL). Este un avantaj suplimentar pentru proprietar ca acestaîi protejează de încercările de hacking și de site-ul web, deoarece arată utilizatorilor că afacerea se dedică protejării informațiilor.

Toate tranzacțiile online se desfășoară pe o platformă HTTPS. Restul site-ului web esteHTTP în mod implicit. Cu toate acestea, acest lucru se poate schimba pe măsură ce Google a adăugat recent că va începe să utilizeze HTTPS ca factor de clasificare a căutării, ceea ce va faceînseamnă că majoritatea site-urilor web vor face schimbarea cu speranța de a-și îmbunătăți poziția pe SERP.

4. Utilizați parole puternice și le schimbați regulat

Există o creștere alarmantă a numărului de atacuri de forță brute folosite de hackeripentru a încerca să ghicești parolele utilizatorilor. O modalitate de a vă proteja de astfel de este prin utilizarea de parole puternice și unice. Este imperativpentru a avea aceste caracteristici aplicate adminului, serverelor de site și parolelor bazei de date. Trebuie să creați o parolă care să utilizezecaractere diferite și cel puțin 12 caractere. În cele din urmă, utilizatorii trebuie să schimbe parolele pentru diferite site-uri pentru a vă asigura că unul este dublusigur. Parolele criptate funcționează chiar mai bine, deoarece îngreunează hackerii să obțină parolele după ce au efectuat încălcări reușite.

5. Faceți directoarele de la Admin

Hackerii atacă directoarele sursă pentru a prelua date referitoare la site. Prin utilizareascripturi care accesează cu crawlere aceste date, concentrarea acestora se îndreaptă spre încercarea de a introduce folderele conținute acolo pentru a compromite securitatea. Un site webproprietarul trebuie să se asigure că numele utilizate în directoare sunt cunoscute numai de webmasterii.

November 28, 2017