Back to Question Center
0

Puterea experienței personalizate a clienților & mdash; Practica de marketing de la Semalt

1 answers:

Fiecare site sau o afacere mare se referă la tehnicile de marketing. Cele mai multe metode de comerț electronic urmăresc să-și preia clienții de pe web. Ca urmare, ei angajează servicii de marketing digital, cum ar fi marketingul de conținut, Social Media Marketing (SMM), backlinking, precum și Search Engine Optimization (SEO). Majoritatea comercianților cu amănuntul care au o platformă online pot utiliza oricare dintre aceste tehnici pentru a face o avere din cauza numărului tot mai mare de utilizatori de internet. Această situație explică de ce majoritatea creatorilor de site-uri web efectuează numeroase teste pentru a obține feedback de la clienți cu privire la modul în care site-ul se simte sau funcționează.

Nik Chaykovskiy, Managerul Senior pentru Succesul Clienților Semalt , împărtășește opinia sa profesională cu privire la importanța personalizării experienței clienților cu scopul de a obține succes în marketing - vendita giostre usate prezi.

Google a făcut actualizarea algoritmului în ianuarie anul acesta. Unii dintre factorii de clasificare pe care i-au convenit includ relevanța conținutului, intenția utilizatorului, prietenia mobilă, precum și includerea graficelor informatice, cum ar fi videoclipurile. Experiența utilizatorului este nucleul procedurilor de marketing pe internet. Marketingul subliniază decalajul dintre vânzător și client. Împuternicirea angajaților dvs. cu unele dintre instrumentele și cunoștințele de marketing digital poate aduce un efect bun asupra modului în care conținutul unui site influențează decizia cumpărătorilor.

Unele beneficii ale personalizării

Personalizarea poate ajuta o companie să rămână într-o poziție competitivă în nișă. Vizitatorii unui site web se adresează dacă serviciile sunt bune sau rele. Această situație înseamnă că cunoașterea personală a publicului dvs. și oferirea de anunțuri și conținut, care sunt relevante pentru pasiunile lor, pot face ca site-ul dvs. să aibă un avantaj suplimentar în partea de sus a celorlalte site-uri web. Într-un alt sens, această personalizare poate include câteva sfaturi utile, care pot face ca utilizatorul să se conecteze emoțional cu marca pe care o promovați. Ca urmare, există numeroase motive pentru care personalizarea informațiilor poate fi utilă pentru site-ul dvs.

Întreprinderile îmbunătățesc relația dintre clienți și clienți prin personalizare. Această tehnică poate face o afacere pentru a obține mulți clienți care convertesc volumul de vânzări și fac o mulțime de bani în afara clienților de pe web. La fel ca relațiile sănătoase, clienții aleg să rămână la întreprinderi care încearcă să facă o mutare pentru a le atinge. Ei trebuie să-și construiască o reputație cu compania, astfel încât să-și poată mări volumul vânzărilor lor, precum și să sporească loialitatea față de clienți.

Analizele și valorile sunt critice

Datele sunt un factor crucial în colectarea de informații pentru companii. Când faceți un site web, este important să includeți o metodă în proiectare care vă poate face să colectați date valoroase pentru site-ul dvs. Ca rezultat, se pot găsi informații pertinente pentru a adapta informațiile pentru o urmărire stransă cu clientul. Într-un alt exemplu, marketingul prin e-mail și alte tehnici de SEO necesită utilizatorului să primească un e-mail care este personal. E-mailurile generale ucid moralul clienților și tind să-i facă să se sustragă folosind un anumit site web.

Învățați angajații să ofere cele mai bune servicii

Ar trebui să vă pregătiți echipa de marketing pe răspunderea lor de a oferi clientului cea mai bună experiență clientului. Atunci când o persoană se interesează de anunțul dvs. și dă clic pe un link către site-ul dvs. web, doresc să facă o achiziție. Transformarea interesului într-o acțiune este esențială. Acest efect necesită o experiență excelentă pentru client pentru o execuție adecvată.

November 28, 2017