Back to Question Center
0

Scams & Safety - Fiti crima inteligenta cu Semalt

1 answers:

Internetul este plin de persoane diferite cu multe intenții. Așa cum mulți oameni au stabilitup site-uri web comerciale și blog-uri, altele continuă să investească timpul lor în a face metode pentru a efectua actele lor ilegale. Când facem site-uri web,ne concentrăm asupra furnizării serviciilor noastre, precum și asupra experienței pe care un utilizator o simte pe măsură ce utilizează site-ul dvs. Cele mai multe dintre caracteristicile de dezvoltare webimplică marketing pe internet și caracteristici de design precum Search Engine Optimization (SEO), dezvoltarea UX, precum și dezvoltarea de conținutstructuri precum dezvoltarea web.

Uneltele pe care hackerii le folosesc avansează și se păstrează tot mai bine și mai binedin versiunile anterioare cu trecerea timpului - company web development. Este important să fiți conștienți de utilizarea metodelor hackerilor, precum și de alte tehnici care permit acest lucrudomeniul hacking-ului, precum și îmbunătățirea securității utilizării internetului. Majoritatea fraudei web se referă la lucrările hackerilorși escrocii.

Este esențial să învățăm câteva dintre aceste atacuri și să rămânem în siguranță de la ei.

Jason Adler, Managerul de succes al clienților companiei Semalt ,elaborează atacurile tipice de fraude pe internet.

Scam

Această infracțiune implică trimiterea de mesaje și e-mailuri a căror intenție nu este în regulă.Înșelătorii folosesc tehnici precum atacurile de tip phishing sau momeală și comutator. În alte cazuri, escrocii utilizează link-uri potențial dăunătoaresau folosiți viruși. Ei pot trimite atașamente care conțin troieni. La deschiderea lor, ei pot infecta browser-ul dvs. și fura o mulțime de parole de utilizatorși alte informații personale. Este important să utilizați filtre de spam avansate, precum și să utilizați un furnizor de e-mail securizat..Asigurați-vă parolelesunt puternice și pluginurile sunt actualizate.

SQL Injecție

Acest tip de atac folosește șansa de a obține site-uri slabe codate. nistesite-urile web ale căror cod este PHP au o vulnerabilitate SQL. Unele baze de date pot fi accesate de la distanță folosind această metodă de hacking. Mai mult decât atât, SQLinjectarea poate permite unui hacker să citească toate informațiile prezente pe un server în coloane și rânduri. Acest exploit poate face un site vulnerabil.Unele dintre informațiile care pot apărea în acest mod includ informații despre cărțile de credit.

Scripting Cross Site (XSS)

Acest atac execută unele dintre cele mai exacte fraude pe internet. XSS utilizeazăcâmpuri de text pentru a rula scripturi pe un alt site web. Spre deosebire de atacurile de tip botnet, XSS câștigă acces la o bază de date care să facă toată experiența de navigareagitat. Hackerii pot fura informațiile de pe cardul de credit prin XSS. În alte cazuri, oamenii pot compromite securitatea unui site prin hackingaceasta. În plus, eforturile SEO nu pot aduce fructe pe un site pe care motoarele de căutare le consideră insecure.

Concluzie

Internetul este plin de multe probleme și probleme. În plus, sunt diferiteintenții și motive în spatele majorității utilizatorilor de internet. Cea mai mare parte a site-ului web se întâmplă fără hackeri și fraude pe internet în minte. Ca urmare,optimizarea caracteristicilor site-ului se concentrează pe realizarea livrării de servicii, precum și pe eficiența achiziționării site-ului. Cu toate acestea, existămăsuri minime pentru a împiedica hackerii. Puteți să vă îndepărtați de fraude pe internet utilizând câteva dintre sfaturile din acest ghid. Mai mult, poțirestaurați securitatea experienței dvs. de navigare, precum și alți factori care afectează siguranța clienților dvs.

November 28, 2017