Back to Question Center
0

Securizarea unui site WordPress - Ghidul de la Semalt

1 answers:

Multe site-uri de comerț electronic sunt create pe WordPress. Diferiți oameni se întreabă efectulexecutând diverse hack-uri care pot apărea în diverse site-uri WordPress. Cu stimă, internetul este plin de oameni cu toțifeluri de acte dăunătoare. De la spam la spoofing, este clar că hackerii pot viza apoi site-ul dvs. web și pot executa unele dintre răul loracțiuni de intenție. În mod obișnuit, hackerii pretinde că sunt persoane interesate de promovarea dvs - software banco de dados gratuito. SEO sau de o altă campanie pe care o desfășurați.În schimb, ei în cele din urmă execută unele dintre cele mai mari hacks.

Hacks tipice pot include scripting cross-site (XSS), phishing, furt personalinformații, precum și transferuri frauduloase. Mulți oameni au luat milioane de informații despre cărțile de credit ale clienților numai pentru a merge și a efectuatransferuri în spatele lor. În alte cazuri, pot aduce un site în jos și pot saluta oamenii cu lucruri amuzante în contul de utilizator.Ca urmare, securitatea site-ului dvs. WordPress, precum și a clienților dvs. depinde în mare măsură de gradul de vigilență în care vă aflațipăstrându-i pe acești hackeri.

Artem Abgarian, Managerul de Succes al Clienților Senior din cadrul Semalt Serviciile Digitale, prezintă câteva trucuri care vă pot asigura site-ul împotriva hackerilor:

1. Utilizați pagini de acces securizate.

Pagina de conectare WordPress nu este de obicei foarte sigură. Pentru ohacker calificat, este posibil să vă transformați în mod brutale în baza de date a unui site de pe acea pagină de conectare. Când te faciSite-ul WordPress, este important să vă gândiți să adăugați un / wp-login..php sau / wp-admin / pe domeniul site-ului pe care îl asigurați. Această măsură poatepreveni acest tip de intrare, precum și alte atacuri ieftine. Utilizarea parolelor securizate poate ajuta de asemenea panoul de administrare al site-ului dvs. să aibă un nivel ridicatSecuritate. Ca rezultat, evitați parolele comune precum 12345 sau o parolă ușor de ghicit.

2. Criptați datele utilizând SSL.

Acest strat de securitate asigură schimbul dedatele între un browser și server sunt sigure. Ca rezultat, un hacker poate avea dificultăți în decriptarea informațiilor prezente într-o bază de date.În loc să aibă nume și numere, hacker-ul întâlnește codul.

3. Activați autentificarea cu 2 factori.

Una dintre modalitățile de a vă asigura securitateaclienții sunt prin 2fa. Unii dintre hackerii de succes ajung să obțină parole în mai multe conturi. Cu toate acestea, autentificări cu 2 factoriadăugați un alt nivel de securitate ecuației. Ca rezultat, parola însăși nu este adecvată. Trebuie să fie disponibil un cod generat de utilizatorde la un mesaj text de pe telefonul mobil, care nu poate fi o informație pe care un hacker o posedă.

Concluzie

Hackerii formează baza majorității infracțiunilor cibernetice care se confruntă astăzi cu societatea noastră. FiecareAfacerea online este supusă unei metode de hack sau a unei activități înșelătoare. Este esențial pentru un programator de site-uri să vă asigurați că metodele deprotecția împotriva hackerilor ar trebui să fie vigilentă, precum și să se asigure că acestea rămân sigure de aceste atacuri. Securitatea e-commerce-uluisite-ul web este în mâinile tale. Această indicație oferă câteva metode de protecție împotriva hack-ului, care pot spori securitatea site-ului dvs. In unele cazuri,protejarea site-ului dvs. împotriva hackerilor se poate asigura că eforturile dvs. de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) dau fructe, pe măsură ce Google nu va marcasite-ul dvs. ca fiind nesigur.

November 28, 2017