Back to Question Center
0

Semalt: 6 tactici locale SEO pentru întreprinderile mici

1 answers:

Depinde de proprietarul unei întreprinderi mici să permită Google să știe unde își are reședința și ce oferă. Este în concordanță cu ajutarea companiei să apară pe paginile de clasament ale motorului de căutare , precum și să sporească vizibilitatea publicului relevant din acea zonă. Este cunoscut ca optimizarea SEO locală și poate fi un subiect destul de confuz, mai ales cu introducerea algoritmului Pigeon de către Google. Este ușor de înțeles factorii de clasificare care vor ajuta serviciile locale SEO - tavolo in pino usato.

Ivan Konovalov, expertul din Semalt , precizează ce ar trebui să includă în obiectivele lor locale de SEO.

1. Creați pagini pentru Locații locale

Se asigură că proprietarul are o pagină de afaceri locală pentru cele trei motoare de căutare de top. În total, există trei listări și tablouri de bord în total pentru a fi gestionate. Tot ce trebuie să faceți este să completați toate informațiile referitoare la afacere, și asta va fi tot pentru cont.

2. Optimizați și categorizați corect pagina

Optimizarea include încărcarea fotografiilor de înaltă calitate, detalierea orelor de lucru și o listă a tuturor serviciilor disponibile. Categorizarea, pe de altă parte, este de a ajuta motoarele de căutare să înțeleagă ce face afacerea. Acestea ar trebui să ofere 2-5 categorii pentru a vă oferi posibilitatea de a vă plasa afacerea în oricare dintre ele. Motoarele de căutare au tendința să nu afișeze afacerile fără clasificare sau clasificate incorect..

3. Citate de afaceri precise

Asigurați-vă întotdeauna că detaliile companiei NAP (Nume, Adresă, Telefon) sunt coerente în toate listele din motoarele de căutare. Există mari șanse ca afacerea să fie deja enumerată undeva de altcineva. Tot ce trebuie să faceți este să susțineți listarea pentru a evita conflictele. Revendicarea citării cere proprietarului să efectueze unele cercetări cu privire la existența unei alte afaceri cu același nume și aceeași locație. Continuați să verificați dreptul de proprietate prin orice mijloace posibile. Utilizați resurse precum Yext sau Localize sau Google MapMaker pentru a accelera procesul.

4. Recenzii online

De asemenea, Google caută recenzii online pentru a clasifica un site web. Cu toate acestea, numai clienții care accesează site-ul de pe pagina cu rezultatele căutării nu fac recenzii. Recenzile determină dacă vizitatorii doresc să facă clic pe un link sau nu. Se poate adăuga cu ușurință pe site un buton "post review" pentru a ușura vizitatorii, determinându-i să lase o revizuire după efectuarea unei achiziții.

5. Fotografii de calitate

Cand oamenii cauta ceva, ii place sa vada poze cu el. Localul Google+ permite utilizatorului să încarce până la zece imagini. Având atâtea imagini încărcate în cont este cheia pentru a atrage mulți clienți. Asigurați-vă că pentru a lua fotografii reale ale clădirii, atât în ​​interiorul și în afară. Pentru a adăuga fotografii, accesați înregistrarea locală creată și găsiți linkul care citește "adăugați fotografii".

6. Optimizați site-ul Web

O parte din căutarea locală este site-ul web și ceea ce spun oamenii despre el. Site-ul Web ar trebui să aibă anumite informații de contact, de preferință un număr de telefon. Un avantaj suplimentar este includerea, ori de câte ori este posibil, a cuvintelor cheie locale și apoi construirea lor pe baza conținutului relevant pentru publicul țintă. Conexiunile pe care le face cu publicul local determină dacă vor face vizite de întoarcere .

November 29, 2017