Back to Question Center
0

Semalt Analytics: Inovație și transformare digitală în lumea de astăzi a afacerilor

1 answers:

Se referă transformarea digitală (cunoscută și sub numele de întrerupere sau transformare în afaceri)la tranzițiile întreprinderilor și modurile lor de operare în domeniul tehnologic, în timp ce managementul tradițional se confruntă, de asemenea, cu schimbări.Transformarea digitală este importantă pentru toate tipurile de afaceri, fie că este vorba de o afacere mică, medie sau mare. Astfel, întreruperea poate fimartori în domeniul medical, retail, software, logistică sau chiar automatizare. Folosirea inovațiilor în afaceri este cheia pentru livrarea unui aexperiență digitală excelentă atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

Lisa Mitchell, Managerul de succes al clienților companiei Semalt ,oferă o perspectivă asupra modului în care inovațiile transformă astăzi lumea afacerilor.

Cel mai bun mod de a rămâne în continuare în concurență în lumea corporațiilor de astăzi este de a aveacapacitatea de a livra aplicații personalizate la comoditatea afacerii - sosa erzgebirge meiler ad. Principiul transformării digitale se bazează pe îmbunătățireaexperiența clientului și reducerea costurilor operațiunilor. Totuși, transformarea digitală este mai mult decât îmbunătățirea noilor tehnologii. Este, de asemeneadespre cultura organizației.

Organizațiile ar trebui să abordeze cererile întreprinderilor dinamice, schimbările în afacerimediu și să inoveze abordările moderne. Tehnologiile informatice (IT) și liderii din orice întreprindere ar trebui să colaboreze în marșspre dezvoltarea continuă, stimularea inovării și îndeplinirea cerințelor afacerii. În esență, aceasta reprezintă o transformare digitală - mai micăcostul, accelerarea activităților de afaceri, schimbarea pozitivă a modelelor de competență, a oamenilor și a proceselor și îmbunătățirea timpului de marketing.

Factorii cheie care conduc transformările de afaceri includ cererea de pe piață, consumatoriicomportament, tehnologie inovatoare, precum și aspecte de mediu. Inovațiile tehnologice conduc la transformarea întreprinderilor tehnologice.Logistica de afaceri ar trebui să adopte noi tehnologii cum ar fi nor, RAD, IoT și date mari și să se îndepărteze de sistemele vechi..În plus,inovațiile tehnologice sunt recunoscute pe scară largă într-o organizație. Acestea cresc viteza, produc rezultate mai eficiente, costuri mai miciși să aducă valoare în întreprindere.

Comportamentul clientului este un alt factor semnificativ în transformarea digitală.Care sunt așteptările și cerințele clienților de la o organizație (și nevoile tehnologice în satisfacerea cererilor de afaceri)? Clienții doresccapacități tehnologice îmbunătățite, combinate cu o pledoarie pentru ușurința utilizării. În acest sens, întreprinderile trebuie să se ocupe de factori externi, cum ar fiprecum economia în schimbare, cerințele partenerilor de afaceri, competițiile de pe piață și legile de reglementare. Cerințele clienților și capacitatea tehnologicăîn sectorul alimentării cerințele sunt de o importanță variată. De exemplu, costurile mai mici și capacitățile îmbunătățite sunt cele două rezultate cele mai evidente.Mai mult, Forrester Consulting Research, realizată de Accenture Interactive, a stabilit principalele motoare ale transformării afaceriica satisfacție a clienților, a sporit viteza de idei și profitabilitate.

Transformarea disruptivă de succes depinde de organizarea modernăcultura și maturitatea digitală. Aceste detalii sunt evidențiate mai jos:

  • Cererile clienților. Clienții așteaptă cu nerăbdare o experiență încântătoare în fiecareaspect de livrare. Astfel, asigurați-vă că organizația dvs. atinge loialitatea consumatorilor, iar clienții vor vorbi întotdeauna despre marcă.
  • Orientarea procesului. Angajarea angajaților și digitizarea proceselor se îmbunătățeștedeterminarea deciziilor bazate pe date, rezultând astfel o transparență operațională globală și o performanță mai mare .
  • Inovarea în afaceri. Digitizarea modelelor de afaceri existente sau digitale noiprodusele care depășesc cerințele comerciale aflate în vigoare răspund nevoilor de schimbare a afacerilor și încurajează noi servicii și produse inovatoare .

În concluzie, transformarea digitală este o schimbare reală care provoacă o furtunăîn lumea corporatistă. Impactul transformării afacerii este evident nu numai în operațiuni, ci și la toate nivelurile unei organizațiiși structurile industriei. CIO-urile și liderii de afaceri se intensifică pentru a se asigura că inovarea însoțită de transformarea afacerilor esteconducând afacerea, oferind valoare și aducerea unor schimbări productive.

November 27, 2017