Back to Question Center
0

Semalt: Combaterea și evitarea e-mailurilor spam

1 answers:

Fiecare companie online se confruntă cu atacuri de spam în masă. Cei mai mulți oameni care folosesc internetulo bază de zi cu zi se confruntă cu multe e-mailuri care pretind că oferă un anumit serviciu. Spamatorii vizează panourile de administrare superioare ale site-urilor web, precum și multe altelealte informații utile - paralumi classici in stoffa. În trecut, spamerii au luat multe parole de utilizator și informații personale, precum și alte aspecte diferitede a vă asigura că un site funcționează corespunzător. De asemenea, acestea pot aduce un comerț electronic în jos, ducând la o mare pierdere de comerț electronic. Toate SEOeforturile pot scădea din cauza atacurilor spam reale.

Starea departe de spam poate fi o idee înțeleaptă, în special pentru un nou site web. SeniorulManagerul de succes al clienților din Semalt ,Jack Miller, descrie câteva modalități de a lupta și de a se îndepărta de spam:

1. Utilizați o adresă de e-mail securizată

Măsurile de securitate pe care le are furnizorul dvs. de internet sunt esențiale.De exemplu, ele pot face ca utilizatorii să sufere efectul de înșelătorie sau să sporească activitatea spam-urilor. Este important să luați în considerare utilizarea unui sistem securizatadresa de email. Gmail și Outlook au unele dintre cele mai sigure adrese de e-mail existente astăzi. Alte cazuri pot asigura protecțiacomputer folosind cele mai recente mecanisme de protecție împotriva spyware-ului.

2. Păstrați adresa dvs. de e-mail în siguranță

Fiecare spammer începe prin a face o colecție de mai multe adrese de e-mail..Acestea suntobiectivele pe care le implementează atacurile spam. Există diferite tehnici IT de tratare și sortare a spam-urilor. Puteți utiliza e-mailuri diferiteadrese pentru diverse aplicații online. Mai mult decât atât, există întotdeauna o opțiune de includere a mai multor foldere pe adresa de e-mail curentă.Această măsură poate păstra e-mailurile spam într-un dosar pe care îl puteți monitoriza cu ușurință și nu le confundați cu un e-mail important.

3. Utilizați filtre de spam

Din cele de mai sus, este esențial să se utilizeze o platformă sigură de furnizori de e-mail. E-mailfurnizorii precum Gmail conțin filtre de spam care pot elimina unele dintre cele mai bune atacuri spam. Filtrele Spa detectează și împing e-mailurile care suntspam într-un dosar de spam, unde puteți să-i sortați care dintre ele vă poate servi.

4. Nu faceți clic pe link-uri în spam

Din această noțiune, este clar că e-mailurile spam conțin mai multe adrese URL diferitesarcini. Toate aceste sarcini sunt de la oameni ca hackerii, care au motive îndoielnice în spatele atacurilor de e-mail în masă. E-mailurile spamconține linkuri care indică domenii potențial dăunătoare. Ei pot executa unele dintre sarcinile de hack, cum ar fi conectarea browser-ului victimeila un dispozitiv de hacking de la distanță.

Concluzie

Există multe forme de spam pe web. Mulți utilizatori de internet au experiență de spam înactivitățile lor de zi cu zi. E-mailurile care conțin spam provin din persoane care au alte intenții răutăcioase și rele în urma victimelor.Spam-ul transportă mii de bani de la utilizatori de internet nevinovați. Păstrarea departe de spam-ul poate salva dvs. de e-commerce stabilitatea sa, precum șisecuritatea datelor personale ale clienților. Unele dintre modalitățile de combatere și de evitare a spam-urilor se referă la acest ghid. Poți controladvs., precum și securitatea site-ului dvs. de la spam. De asemenea, puteți să păstrați spam-ul departe de site-ul dvs. sau de clienți.

November 28, 2017