Back to Question Center
0

Semalt - Cum de a rezolva Spamul cu succes?

1 answers:

Spam-ul este o problemă comună cu care se confruntă majoritatea utilizatorilor de internet. În mod obișnuit, mesajele de tip spam provin de laoameni cu intenții proaste cum ar fi phishingul și hacking-ul. E-mailurile spam conțin atașamente, adrese URL sau alte instrucțiuni de apelare care potface victima să expună informații valoroase spammerului. Spamul elimină milioane de site-uri web, precum și multe alte informații personale.Fiecare afacere de comerț electronic, site web sau utilizator de internet ar trebui să stea departe de spam.

Puteți scăpa de spam folosind sfaturile și practicile oferite de Jack Miller,Managerul Senior pentru Succesul Clienților din România Semalt ,precum:

O mină de aur cu conținut de spam este o listă de adrese de e-mail. Majoritatea spamerilor se concentrează asupra colectăriilistele cu adresele de e-mail pe care le trimit e-mailuri spam în masă. Atacurile spam standard care vin în acest fel includ pe cele de pe site-urile pornografice.Menținerea e-mailului în siguranță poate fi o idee bună. Pentru persoanele cu un site web sau persoane care au o activitate intensă online, crearea de e-mailuri multipleconturile pentru a efectua diferite sarcini poate fi o idee luminată. Ca rezultat, majoritatea atacurilor de tip spam pot viza numai un e-mail nu toate dintre ele.

  • Utilizați filtre de spam.

Există câteva filtre de spam care vă pot proteja inbox-ul de mesajele unui anumit utilizatortip sau expeditor. Cele mai multe sisteme de gestionare a conținutului au filtre de spam care vă pot proteja de e-mailurile spam comune. Site-uri de e-mail cum ar fi Outlookși Gmail au filtre de spam care au un grad ridicat de eficiență, dar sunt gratuite. Ca rezultat, puteți beneficia de utilitatea anti-spam.

  • Nu răspundeți la spam.

Spamatorii pot folosi tot felul de trucuri pentru a vă face să faceți clic pe un link pe e-mail sau mesaj.Unele dintre modalitățile comune includ un buton care afișează informații precum "apăsați aici pentru a vă dezabona". Se face clic pe orice se confirmă laspammer că adresa de e-mail este validă și utilizatorul utilizează adresa de e-mail. În plus, poate conține o legătură cu un site potențial dăunător,care pot face victima vulnerabilă.

  • Nu deschideți atașamentele

    .

De asemenea, nu este bine să deschideți atașamentele prezente în e-mailurile spam. Aceste atasamente potconțin viruși, cum ar fi troieni. Acest program malware și viermi vizează infectarea calculatorului utilizatorului țintă. Ele pot colecta informații valoroasecum ar fi browser-ul trece cuvinte sau chiar cârlig multe computere personale. Orice atașament prezent în e-mailurile spam ar trebui să rămână acolo. În orice caz, ștergețiorice email spam foarte repede.

  • Raportați spam.

Dacă întâlniți un e-mail pe care sunteți sigur că este spam, ar trebui să îl marcați ca spam. Acestmăsură vă face să participați la campania de eradicare a spamului, făcându-vă numărul contribuției. Ca urmare, ridicați alarma înainte de a scăpadificultatea de a salva o altă persoană.

Concluzie

Spam-ul devine parte a utilizatorului de internet de zi cu zi. Mulți oameni cad pentru spam cum ar fiphishers sau persoane fizice cu e-mailuri care conțin e-mailuri infectate. În majoritatea cazurilor, spammitorii vizează site-urile Web, administratorii sau conturile de utilizator în care aceștiafura datele cum ar fi informațiile despre cardul de credit al clientului. A rămâne departe de spam este importantă. Utilizatorii au abilități bune pentru a evita spamul. Unele linii directoarecu privire la cele mai bune modalități de a evita spam-ul sunt pe acest ghid. Mai mult decât atât, există și alte metode superbe cu privire la modul de abordare a mesajelor spam. Nu poți cădeaspam din moment ce vă puteți rafina obiectivele și direcționarea.

November 28, 2017