Back to Question Center
0

Semalt - Cum de a rezolva Spamul cu succes?

1 answers:

Spam-ul este o problemă comună cu care se confruntă majoritatea utilizatorilor de internet. În mod obișnuit, mesajele de tip spam provin de laoameni cu intenții proaste cum ar fi phishingul și hacking-ul. E-mailurile spam conțin atașamente, adrese URL sau alte instrucțiuni de apelare care potface victima să expună informații valoroase spammerului. Spamul elimină milioane de site-uri web, precum și multe alte informații personale.Fiecare afacere de comerț electronic, site web sau utilizator de internet ar trebui să stea departe de spam - 250 100 100.

Puteți scăpa de spam folosind sfaturile și practicile oferite de Jack Miller,Managerul Senior pentru Succesul Clienților din România Semalt ,precum:

  • Protejați-vă adresa de e-mail.

O mină de aur cu conținut de spam este o listă de adrese de e-mail. Majoritatea spamerilor se concentrează asupra colectăriilistele cu adresele de e-mail pe care le trimit e-mailuri spam în masă. Atacurile spam standard care vin în acest fel includ pe cele de pe site-urile pornografice.Menținerea e-mailului în siguranță poate fi o idee bună. Pentru persoanele cu un site web sau persoane care au o activitate intensă online, crearea de e-mailuri multipleconturile pentru a efectua diferite sarcini poate fi o idee luminată. Ca rezultat, majoritatea atacurilor de tip spam pot viza numai un e-mail nu toate dintre ele.

  • Utilizați filtre de spam.

Există câteva filtre de spam care vă pot proteja inbox-ul de mesajele unui anumit utilizatortip sau expeditor. Cele mai multe sisteme de gestionare a conținutului au filtre de spam care vă pot proteja de e-mailurile spam comune. Site-uri de e-mail cum ar fi Outlookși Gmail au filtre de spam care au un grad ridicat de eficiență, dar sunt gratuite. Ca rezultat, puteți beneficia de utilitatea anti-spam.

  • Nu răspundeți la spam.

Spamatorii pot folosi tot felul de trucuri pentru a vă face să faceți clic pe un link pe e-mail sau mesaj.Unele dintre modalitățile comune includ un buton care afișează informații precum "apăsați aici pentru a vă dezabona". Se face clic pe orice se confirmă laspammer că adresa de e-mail este validă și utilizatorul utilizează adresa de e-mail. În plus, poate conține o legătură cu un site potențial dăunător,care pot face victima vulnerabilă.

  • Nu deschideți atașamentele

    .

De asemenea, nu este bine să deschideți atașamentele prezente în e-mailurile spam. Aceste atasamente potconțin viruși, cum ar fi troieni. Acest program malware și viermi vizează infectarea calculatorului utilizatorului țintă. Ele pot colecta informații valoroasecum ar fi browser-ul trece cuvinte sau chiar cârlig multe computere personale. Orice atașament prezent în e-mailurile spam ar trebui să rămână acolo. În orice caz, ștergețiorice email spam foarte repede.

  • Raportați spam.

Dacă întâlniți un e-mail pe care sunteți sigur că este spam, ar trebui să îl marcați ca spam. Acestmăsură vă face să participați la campania de eradicare a spamului, făcându-vă numărul contribuției. Ca urmare, ridicați alarma înainte de a scăpadificultatea de a salva o altă persoană.

Concluzie

Spam-ul devine parte a utilizatorului de internet de zi cu zi. Mulți oameni cad pentru spam cum ar fiphishers sau persoane fizice cu e-mailuri care conțin e-mailuri infectate. În majoritatea cazurilor, spammitorii vizează site-urile Web, administratorii sau conturile de utilizator în care aceștiafura datele cum ar fi informațiile despre cardul de credit al clientului. A rămâne departe de spam este importantă. Utilizatorii au abilități bune pentru a evita spamul. Unele linii directoarecu privire la cele mai bune modalități de a evita spam-ul sunt pe acest ghid. Mai mult decât atât, există și alte metode superbe cu privire la modul de abordare a mesajelor spam. Nu poți cădeaspam din moment ce vă puteți rafina obiectivele și direcționarea.

November 28, 2017