Back to Question Center
0

Semalt: Cum să spionezi și să blochezi spamul referitor la Google Analytics

1 answers:

Pentru o afacere de dimensiuni mici, nimic nu este mai bun decît să vă conectați la contul Google Analytics și să vedeți că se apropie mult trafic. Veți fi încântat să știți că site-ul dvs. beneficiază de diferite viziuni și că nu poate intra în evaluarea dacă acest trafic este autentic sau nu. Dacă nu aveți o prezență socială puternică sau nu ați făcut corect SEO, atunci există șanse să deveniți victimă a spamului referitor la Google Analytics - remote temperature monitor for computer. Verificați cu atenție dacă ați dezvoltat corect backlink-urile sau nu. Și dacă nu aveți backlink-urile și veți obține încă o mulțime de vizualizări, atunci traficul dvs. este fals și nelegitim.

Lisa Mitchell, managerul de succes al clientului Semalt , știe cum să combată spam-ul de referință și împărtășește aici câteva aspecte practice.

Spam-ul Google Analytics este mai mult decât o stropire de dezamăgire atunci când vine vorba de a conduce o afacere pentru o viață. Bots vă poate ajuta să accesați cu crawlere site-ul dvs., însă nu veți putea obține nicio vânzare sau venit din AdSense. În plus, nu puteți beneficia de serviciile Google de urmărire deoarece suferiți de spam-ul de analiză. Acest lucru poate crea efecte grave asupra datelor dvs. percepute, poate bloca tendințele și tiparele site-ului dvs. și vă va aduce rata de respingere în procente. Bots-urile Analytics pot să apară într-o cantitate mare care este imposibil de rezolvat pentru întreprinderile mici..De exemplu, dacă ați primit o mulțime de vizite și viziuni în această săptămână și nu ați făcut nicio SEO, atunci sunteți o victimă a acestei probleme și ar trebui eliminată cât mai curând posibil .

Spamarea trimiterilor de referință

Unele dintre site-urile de spam vă fac mai ușor să le vedeți, cele mai bune seo -offer, 100dollars-seo și altele similare. Este ușor să le vedeți, deoarece adresele lor URL sunt prezente pe internet. Cumpararea de servicii SEO de la o companie de încredere este singura opțiune pentru supraviețuirea dvs. pe internet. Dacă aveți un marketer digital, cereți-i să remarce spam-ul referral și să-l scape cât mai curând posibil. Site-urile rău intenționate au tendința de a fi legitime, iar dvs. le puteți localiza prin link-uri aleatorii și e-mailuri false. Dacă cineva te prinde prin e-mailuri, cerându-ți clic pe link-urile furnizate, atunci ar trebui să te păstrezi departe de ele. Din păcate, spam-ul Google Analytics este ceva diferit și mult mai complicat la fața locului decât spam-ul de recomandare. Ori de câte ori vedeți referințe de la site-uri web freemoneyonline sau similare, este mai bine să închideți ferestrele în jos și să vă ștergeți memoria cache.

Oprirea trimiterilor de spam

Odată ce ați identificat spam-ul de referință, următorul pas este să-i împiedicați să vă rupă rapoartele Google Analytics. Filtrele reprezintă o modalitate ușoară de a le opri. Puteți crea cât mai multe filtre posibil pentru a împiedica înregistrarea vizitelor spam în Google Analytics. În mod alternativ, puteți obține viziuni nefiltrate care permit site-ului dvs. să primească doar trafic legitim. Din punct de vedere al testelor, pe de altă parte, este o copie a vizualizărilor nefiltrate, unde puteți adăuga filtre diferite la analizele dvs. pentru testare. Nu în ultimul rând, puteți opta pentru opțiunea de vizualizare principală, care testează filtrele și funcționează automat pentru a vă îndeplini sarcinile.

November 29, 2017