Back to Question Center
0

Semalt: Cum să vă asigurați că site-ul dvs. este securizat de atacurile hackerului

1 answers:

Scurgerile de informații cu caracter personal reprezintă o provocare din ce în ce mai mare pentru utilizatorii de internet.informațiile includ imagini de nudă ale unor vedeți, informații despre cărți de credit, date guvernamentale, ID-uri de e-mail și parole. Aceasta implicălumea hackerilor a dominat internetul la fiecare nivel. Oamenii de știință ar putea să nu înțeleagă cum pot fi hackați blogurile sau site-urile lorinformațiile cardului de credit - oculos de sol q ta na moda. Cu toate acestea, hackerii, sunt dornici să transforme site-urile nondescript în robot spionaj rău intenționat,fără cunoștințe. Mai mult, ei pot hack într - o baze de date site - ul newbie și manipula sau distruge date importante șiinjectați link-uri rău intenționate sau deturnarea serverului de găzduire.

Iată pași simpli oferite de Michael Brown, Managerul de succes al clienților companiei Semalt Serviciile digitale, puteți utiliza pentru a păstra hackerii la bay:

  • În primul rând, actualizați întregul software. Un proprietar de site trebuie să asigure orice bucată desoftware-ul pe care îl utilizează este actualizat, indiferent dacă site-urile lor au fost create de la zero sau prin construirea unui site web DIY pe o terță partela cheie. Furnizorii CMS, cum ar fi Joomla și WordPress, lucrează mereu pentru a lansa actualizări și patch-uri regulate, care fac software-ul mai micvulnerabil la hacuri. Astfel, asigurați-vă că instalați actualizările și executați tot timpul ultima versiune care acceptă site-ul dvs.
  • În al doilea rând, creați straturi de securitate în jurul site-urilor dvs. web..La fel cum alergiantivirus înainte de a naviga pe web pe computerul dvs., trebuie să aveți un sistem de securitate care să servească drept prima tactică defensivă a site-ului dvs.împotriva atacurilor. De exemplu, Web Application Firewall este un instrument important de apărare. Acesta este destinat să inspecteze traficul și să elimine oriceși astfel oferă protecție împotriva atacurilor de forță brute SPAM, injecții SQL și Scripting Cross Site
  • În al treilea rând, treceți la Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTP). HTTP-urile suntprotocolul de comunicații securizat utilizat pentru transferul de conținut sensibil între un server web și un site web. Protocolul adaugă SSL(Secure Sockets Layer) și TLS (Security Layer Security) la HTTP-ul unui site, asigurând astfel propriile date și utilizatorii de atacurile de hacking .
  • Apoi, folosiți parole puternice și schimbați-le în mod regulat. Există o creșterede atacatori brutali care ghicesc corect numele de parole și combinațiile de parole. Folosirea parolelor puternice este astfel un mod eficientde limitare a atacurilor dicționarului și a forței brutale. În plus, parolele puternice sunt imperative pentru administratori, baze de date și site-uri web.
  • În final, faceți directoarele de administrare greu de identificat. Hackerii au acces lainformații despre site-ul web utilizând directoarele sursă și invadatorii de admin. Ei pot folosi scripturi, care scanează toate directoarele de pe webserver pentru termeni de renunțare cum ar fi "login" sau "admin", și compromite securitatea site-ului dvs. prin introducerea în acele dosare. Astfel, asigurați-văalegeți nume de dosare administrative inofensive, care sunt cunoscute numai de echipa dvs. de dezvoltatori pentru a reduce potențialele încălcări.

În concluzie, în lumea securității online, orice site poate fi hacked. De succesatacurile sunt în detrimentul datelor proprietarului, în plus față de compromiterea informațiilor utilizatorului. În plus, atacurile pot provoca Google și altelemotoarele de căutare pentru lista dvs. neagră pentru a evita răspândirea informațiilor rău intenționate pe întregul web. Rămâneți mereu pe deplin de precauție.Executați cel puțin trei pași de bază prevăzuți în acest articol pentru a evita să fie o țintă pentru hackeri.

November 28, 2017