Back to Question Center
0

Semalt: Cum să vă protejați site-ul de Scripting între site-uri

1 answers:

Cele mai multe aventuri online sunt supuse unor încercări de hack. Aproape fiecare persoană care deține un site webpentru mai mult de un an a avut sau va experimenta o încercare de hack. Această vulnerabilitate pune foarte multe persoane în pericol. Bloggerii și proprietariide site-uri de comerț electronic ar trebui să fie atenți la aceste atacuri ficțiuni și să corecteze unele dintre erorile de codificare, care rezultă din aceste încercări de hack - women's spring hats 2018.Cele mai multe dintre problemele de securitate cibernetică online implică hackeri care încearcă să obțină acces neautorizat la site-uri web și să obțină acces la o mulțime deinformații, cele mai multe dintre care se referă la date despre clienți, cum ar fi informații despre cărțile de credit. Unii alți hackeri pot efectua astfel de acțiuni ilegalecum ar fi crearea unui site web sau introducerea de tehnici de concurență neloiale în platforma de e-commerce.

Una dintre cele mai răspândite atacuri de aplicații web este Scripting Cross-site (XSS)atac. Acest hack presupune un atac de injecție de cod de la client, care vizează rularea scripturilor pe un site Web sau o aplicație web folosindintroducerea directă a textului. Codul de încărcături periculoase execută diverse sarcini în cadrul corpului codului, precum și trimiterea browserului victimeicoduri către o locație secretă necunoscută cunoscută doar hackerului.

Artem Abgarian, Managerul de Succes al Clienților Senior din București Semalt ,vă oferă diferite metode despre cum funcționează acest script de java și cum să vă protejați site-ul de acest atac:

Scripting pe site-uri (XSS) atac

Acest atac implică faptul că victima dă clic pe un link care rulează un script pe care îl cârligmulte browsere. Această metodă poate utiliza alte metode precum VBScript, ActiveX și Flash, dar Javascript este cel obișnuit datorită frecvențeide utilizare pe majoritatea aplicațiilor web. Acest atac implică hackerul îndreptat spre anumite pagini de intrare. Această procedură implică injectareaun volum util în browser-ul victimei făcând clic pe un link rău intenționat. Această etapă include numeroase atacuri înșelătoare, precum și unele PTCmomeală și campanie de anunțuri.

Pericole potențiale

Cu JavaScript, un atacator poate să trimită și să primească cereri HTTPS.hacker-ul poate, de asemenea, să obțină parolele și datele de conectare de către un utilizator care nu se întreabă, mai ales atunci când își încarcă browserul. Acesthack-ul poate face o persoană să piardă toate datele valoroase pe un site web, precum și să încurajeze atacuri frauduloase, cum ar fi locația utilizatorului, adresa IP,microfon, webcam și alte atacuri native pentru injectarea SQL.

În alte cazuri, atacul de tip "Cross-site Scripting" (XSS) poate scoate un browser întregcookie-uri. XSS este un proces de inginerie complicat și poate face ca un browser să devină un strat transparent. Ca rezultat, trebuie să faci factoriîn unele caracteristici de design ale site-ului dvs. web pentru ao proteja împotriva XSS.

Concluzie

Pentru orice site de comerț electronic, este important să vă protejați site-ul de hack-urica atacul Scripting Cross-site (XSS). Acest exploit este un atac de injecție de cod de la client, care nu face doar un site vulnerabil, ciși utilizatorul final. Un hacker poate rula un script pe server, ceea ce îi poate face să aibă acces la informații private. În unele moduripentru a preveni un atac de tip "Cross-site Scripting" (XSS) pe acest ghid. Puteți să vă asigurați că site-ul dvs. este protejat de XSSataca și protejează, de asemenea, securitatea clienților împotriva hackerilor.

November 28, 2017