Back to Question Center
0

Semalt definește modalitățile de a vă proteja site-ul WordPress de la hackeri

1 answers:

Internetul reprezintă o resursă imensă pentru majoritatea oamenilor. Multe companii adoptă un serviciu onlineplatformă pentru a atrage mulți clienți din diferite locuri pe web. Unele dintre aceste locuri includ motorul de căutare folosind motorul de căutareOptimizare (SEO) sau în rețelele sociale care utilizează Social Media Marketing (SMM).

WordPress reprezintă aproape 24% din toate site-urile internet din lume - resveratrol eye serum. eiau o platformă online gratuită pe care fiecare persoană o poate utiliza și beneficia. Plugin-urile lor, constructorul de site-uri DIY și alte caracteristici ale site-ului web în codul loroferă o platformă deschisă pentru mulți antreprenori și bloggeri pentru a-și configura site-urile de comerț electronic. Cu toate acestea, hackerii vin în aceste site-uri în acelașimanieră. Există peste 94563 de încercări de hacking care lovesc site-urile WordPress în fiecare minut. Această figură vine din cauza platformei lor deschise, care o expunetoate mecanismele. Ca rezultat, WordPress poate prezenta o platformă nesigură pe care majoritatea hackerilor o pot folosi pentru a executa unele dintre cele mai periculoaseatacuri.

Andrew Dyhan, Managerul de succes al clienților din Semalt ,aruncă o privire la sfaturile de care aveți nevoie pentru a vă proteja site-ul WordPress de atacurile de hacking.

Securitatea parolei

Utilizarea parolelor sigure este importantă..O primă încercare a unui hacker este de obicei încercareaparole slabe înainte de a trece la exploatări puternice. O parolă precum 12345 nu este o parolă sigură. În alte cazuri, nu utilizați un administratorparola care este numele copilului sau companiei dvs. Puteți lăsa o mulțime de informații despre companie vulnerabile, iar acest lucru poate face întregul internetsecuritatea într-o stare compromisă. Mai mult, sensibilizați-vă clienții cu privire la importanța acestor măsuri.

Actualizați pluginuri și software spyware

Păstrarea computerului la zi vă poate salva de la unele dintre noile atacuri web. Înmajoritatea cazurilor, hackerii folosesc legături dăunătoare care rulează scripturi pe un browser web. De exemplu, hackerii pot utiliza script-urile de pe site-uri. Acestexploatează atacurile unui server web prin introducerea de comenzi între formularele de înscriere sau alte sloturi pentru introducerea textului. Ca urmare, este important săia în considerare o criptare ca date se deplasează la și de la un server de pe un browser web de utilizator. O altă măsură poate fi folosirea produselor anti spion. Acestea suntsoftware-ul care poate detecta viruși și malware cum ar fi troieni. Site-ul dvs. poate rămâne în siguranță.

Concluzie

Pentru fiecare abordare eCommerce, există numeroase metode de accesare a serveruluiInternetul funcționează într-un mecanism de schimb, în ​​care un utilizator trimite și primește comenzi de la un browser. În mod similar, hackerii folosesc această șansă pentru a facesite-urile lor trimit și primesc comenzi care obțin acces la un server ilegal. Când facem site-uri web, utilizatorul și satisfacția clienților suntde obicei obiectivul nostru final. Nu reușim să luăm în considerare potențialul hackerilor și al altor persoane cu intenții proaste. Unele dintre cele mai simple moduri pe care un hackerpoate utiliza pentru a pătrunde într-o bază de date include SQL Injection. Securitatea fiecărui site web depinde de mecanismele disponibile care pot împiedica furtul.Cu toate acestea, există numeroase alte tehnici pe care oamenii le folosesc pentru a-și proteja site-urile împotriva hackerilor.

November 28, 2017