Back to Question Center
0

Semalt dezvăluie orientarea convingătoare a CTA-urilor

1 answers:

La realizarea comerțului electronic, optimizarea conținutului site-ului pentru un bunvizibilitatea motorului de căutare este un atribut cheie. Multe companii au reușit online prin utilizarea eficientă a SEO și a altor produse digitalestrategii de marketing. Aspecte precum selectarea conținutului și optimizarea logo-ului sunt importante pentru a determina modul în care se va comporta o pagină webpe SERP. După actualizarea din ianuarie 2017 a algoritmului Google, factorii pe care Google le acordă multă pondere în prezent sunt mulțumițirelevanță, prietenie mobilă și experiența utilizatorului.

În experiența utilizatorului, Max Bell, Managerul de succes al clienților din Semalt Servicii digitale, recomandă următoarele:

  • Un design web care este estetic pentru ochiul utilizatorului.
  • Ușurința de navigație (la ideea principală) - hosting a cookie exchange.
  • Conținut care este relevant pentru intenția sau nevoia utilizatorului

Conform acestor factori, experiența utilizării unui site web ar trebui să fie cheiaîngrijorare atunci când dezvoltați conținut web. Ca rezultat, sarcinile CTA creează o mare nevoie de a lua în considerare unde să plasați butoane importante. Pentrude exemplu, butoanele de chemare la acțiune. Acest buton îi cere unui vizitator să facă sarcina importantă pe o pagină web cum ar fi cumpărarea, abonareasau descărcați. Puteți folosi sfaturile de mai jos pentru a face plasarea CTA poate fi o sarcină ușoară:

1. Pliantul

Plasarea CTA ar trebui să respecte design-ul paginii web. UX ar trebui să fiesă rămână cât mai estetic posibil cu ajutorul butonului CTA..Unele modele pot favoriza poziționarea butonului deasupra ori și al altora sub el. În altelecazuri, o pagină web lungă include CTA în partea de sus și de jos a paginii. Paginile web scurte au poziții limitate pentru a efectua apeluributonul de acțiune.

2. Site-uri desktop și mobile

Conform actualizării din ianuarie, Google va acorda mai multă atențieprietenia mobilă a unui site Web. Când faceți SEO, există anumite caracteristici de design pe care le încorporați pe un dispozitiv mobil și nupe un desktop. De exemplu, durata conținutului. Conform cercetării, mulți utilizatori de desktop preferă un buton CTA deasupra. Înacelași studiu, oamenii găsesc ușor să efectueze o acțiune CTA pe un dispozitiv mobil, mai ales când butonul CTA se află în partea de sus a paginii.

3. Stânga sau dreapta

În majoritatea cazurilor (dacă nu toate), butoanele cu chei de acțiune servesc cliențiloratunci când pe aspectul corect al paginii web. În funcție de acuitatea vizuală, un utilizator, să zicem un cumpărător, va face clic pe o pagină la capătul sau la dreapta suscolţ. Acest design favorizează persoanele care realizează dezvoltarea web mobilă. Smartphone-urile au o caracteristică nativă de plasare a meniurilor pe partea stângă, ceea ce permitepentru plasarea butonului din dreapta.

Concluzie

Atunci când faceți e-commerce, aspecte unice ale SEO web design și butonplasarea joacă un rol critic. Un site bun ar trebui să poată converti un vizitator într-un cumpărător prin aspecte cheie ale site-ului. Când unvizitatorul face clic pe linkul dvs., un proces AIDA (Atenție - Interes - Desire - Acțiune). Acest proces ar trebui să vă ghideze prin locurile pe care dvs.puneți butoanele necesare, cum ar fi butoanele Call-To-Action. Butoanele CTA pot ocupa locații vizibile în cadrul paginii dvs. Web. Aceste locațiiinclude domenii ca în interiorul paginii sau un loc potrivit pentru utilizatorii de telefonie mobilă. O interfață care nu este dreaptă vă poate face să pierdeți prețultrafic, dăunând eforturilor dvs. SEO. Utilizând aceste sfaturi de plasare CTA, conversiile dvs. pot crește semnificativ.

November 27, 2017