Back to Question Center
0

Semalt Expert: 10 realități sensibile în domeniul securității informatice

1 answers:

Sectorul securității cibernetice avansează cu intensitate prin aderarea mai multor experți la industrie.În consecință, software-ul din ce în ce mai rău este proiectat și aproape 230 000 de malware-uri noi sunt lansate zilnic.Se estimează că 100 de miliarde de dolari sunt investiți anual pentru a face față crimelor cibernetice.

Atâta timp cât utilizați Internetul, sunteți predispus la atacuri cibernetice. Următoareleidei de Nik Chaykovskiy, Semalt Senior Manager Succesul clienților, descrie cât de periculos este ca browserul să funcționeze fără o protecție eficientă.

1 - cpanel cloudlinux 7.1. Cei mai periculoși atacatori cibernetici la nivel global

FBI are o listă cu cele mai dorite 19 infractori de internet pentru care este responsabilpierderile utilizatorilor web în intervalul de la 350.000 dolari la 100 milioane dolari. În acest moment, subiectele JABBERZEUS sunt cele mai căutate de FBI.

2. Virusul cel mai costabil de calculator din istorie

MyDoom este perceput ca fiind cel mai cost-intensiv la nivel global în istoria ciberneticăSecuritate. Se estimează că virusul a dus până acum la o pagubă de 38,5 miliarde de dolari.

3. Obiectivul preferat al atacatorilor social media

Până în prezent, mai mult de 1,6 miliarde de utilizatori ai rețelelor sociale o fac la nivel globalo țintă preferată a hackerilor. Utilizatorii care petrec timp semnificativ pe rețelele sociale sunt susceptibile de a deveni victime ale acestor atacuri.

4. 99% dintre computere sunt expuse riscului de exploatare a seturilor

Peste 99% din computere au programe cum ar fi Adobe Reader, Oracle Java și AdobeFlash instalat pe sistemele lor de operare. Prezența acestor programe formează un canal pe care atacatorii pot să-l optimizezeobiectul dvs. gadget..

5. Criminalii internetului au preferat abordarea victimelor

Victimele atacului cibernetic sunt ușor de manipulat, deoarece oamenii formează cea mai slabă legăturăîn ceea ce privește securitatea cibernetică. Ca atare, ingineria socială se referă la abordarea de a asigura că persoanele divulgă confidențiale prin manipularepsihologic.

6. Atenție de securitate: în interiorul locurilor de muncă

În cele mai multe cazuri, aproximativ 59% dintre lucrători fură datele organizației atunci când aceștiasunt concediați sau când demisionează. Alte coercioni privilegiate pentru a fi protejați includ insideri rău-intenționați, insideri neglijenți și exploatați insideri.

7. Guvernul dvs. vă crește vulnerabilitatea

Este un fapt că guvernele la nivel mondial proiectează malware cu intențiade ao folosi ca armă digitală. Malware-ul își găsește calea spre organizarea privată și computerele personale care duc la o evoluție îmbunătățităde malware criminal.

8. Există o hartă imediată care descrie atacatorii în acțiune

Statele Unite sunt țintă preferată pentru infractorii cibernetici. De exemplu,Rețeaua US Department of Defense a suferit peste 100 de milioane de dolari ca urmare a unui atac executat de un criminal chinez.

9. Criminalitatea online reprezintă o provocare serioasă pentru lume

68% din banii pierduți ca urmare a atacurilor pe internet au fost considerați nerecuperabili.Criminalitatea informatică nu numai că are un cost redus, ci și duce la alte provocări pentru companii la nivel global.

10. Hacktivismul este principala sursă de inspirație care catalizează atacurile cibernetice

Hacktivismul reprezintă peste 50% din toate atacurile cibernetice la nivel global. Termenul esteo reprezentare a aplicațiilor dizidente ale computerelor cu intenția de a consolida agenda politică.

Concluzie

Amintiți-vă întotdeauna, că nu trebuie să subestimați infractorii de Internet. Deci, nici o garanțieeste eficientă, nici o amenințare nu este prea mică. Indiferent de mărimea amenințării la adresa securității cibernetice, trebuie luate măsuri adecvatepentru a preveni orice atac cu care vă puteți confrunta.

November 28, 2017