Back to Question Center
0

Semalt Expert: 4 tipuri de crime online pe care le puteți confrunta astăzi

1 answers:

Pe măsură ce internetul continuă să conecteze multe computere, hackeri și alți infractori ciberneticicontinuă să elaboreze noi tehnici pentru a-și îndeplini nevoile. Instrumentele pe care hackerii le folosesc continuă să devină bune, pe măsură ce tehnologia avansează. Cand noisă facem site-uri web, considerăm puțin că un hacker poate lua o mulțime de informații valoroase dintr-un sistem informatic. Ca rezultat,securitatea site-ului dvs. de comerț electronic și cea a clienților dvs. depinde în mare măsură de administratorul dvs - bier haus slot machine application.

Pentru a vă îndepărta de aceste cazuri, este întotdeauna important să includeți câteva informații specificemăsuri pentru aplicațiile dvs. online și pentru computere. De aceea, Ross Barber, Managerul de succes al clienților companiei Semalt ,a specificat cele mai populare tipuri de fraude legate de calculator:


1. Phishing

Această infracțiune presupune utilizarea de pagini web false sau clonate. Un hacker sau criminalul ciberneticîn spatele motivului, pot crea pagini care sunt identice cu cele ale unei anumite pagini de web sau ale unui semn. Urmăriți acest canal, escroculapoi caută modalități prin care victimele să facă clic pe acele linkuri. Această tehnică este instrumentală în special în furtul de informații personale, cum ar fiparole și informații despre cărțile de credit.

2. Hacking

Hacking-ul este unul dintre cele mai vechi cazuri de fraudă pe internet. Hacking-ul implică ilegalintrarea într-un sistem informatic și efectuarea unor activități tipice ilegale asupra sistemului. Majoritatea cazurilor de hacking includ intenții proasteîn spatele persoanei care joacă hack-urile..Hacking-ul facilitează cele mai multe crime de masă și înșelătorii. De exemplu, hackerii pot obține acces la bancă diferităconectați la diferite personaje. Aceste date de conectare pot fi disponibile pe web întunecat persoanelor fizice din țările în curs de dezvoltare care transferă baniifără urmă.

3. Furtul de identitate

Informațiile personale se pot scurge printr-un sistem informatic foarte rapid. De exemplu,hackerii pot folosi tehnici simple cum ar fi SQL Injection și câștigă intrarea într-o bază de date care este plină de informații relevante despre clienți. Ca rezultat,hacker-ul poate modifica, încărca, descărca sau șterge fișiere pe un server web vulnerabil. În plus, hackerul poate efectua și anumite acțiuni ilegalecum ar fi furtul de informații personale pentru utilizarea în alte activități de fraudare pe internet.

4. Clonarea site-urilor web

Unii infractori cibernetici își iau aptitudinile cu mult peste spam. De exemplu, acolosunt cazuri în care hackerii creează site-uri web care sunt un duplicat al unui alt site. Intențiile standard din spatele acestui truc pot include o nevoieatacând persoanele vulnerabile. În alte cazuri, ei truc oamenii să cumpere în unele din paginile magazinelor lor clonate, doar pentru a fura o mulțime de banide la ei. În alte situații, informațiile personale pot fi scoase și la hackeri în acest mod.

Concluzie

Cazurile de fraude pe internet sunt în creștere după avansarea sistemelor informatice.Există multe cazuri care implică transformarea operațiunilor de securitate cibernetică ale oamenilor într-o stare compromisă. În toate aceste cazuri, persoane ca hackeriiși escrocii joacă un rol critic. Cunoașterea tipurilor și a formelor de fraudă informatică poate fi benefică modului în care operează un sistem. Înalte cazuri, frauda computerizată formează o bază prin care oamenii pot găsi și automatiza hack-uri ca în phishing. Acest ghid poate ajuta un administrator websau blogger cresc securitatea măsurilor în vigoare pentru hacking-ul complet.

November 28, 2017