Back to Question Center
0

Semalt Expert conturează tipurile de fraude pe internet și modalități de a le evita

1 answers:

Internetul este o resursă mare pentru toată lumea. Mulți antreprenori se angajeazăplatforma de e-commerce ca noua metoda de marketing. Cu web-ul, există șansă și oportunitate nelimitată pentru orice pornire - диван детский модель пан диван. Companiile mari aua profitat de această oportunitate și a făcut multe site-uri web. Tehnicile de marketing, cum ar fi optimizarea motorului de căutare, ajută la pornirea oricăror porniri la pornire onlineși să ia forma. Oamenii și întreprinderile pot realiza profituri adecvate din partea milioanelor de clienți interni.

Cu toate acestea, pe măsură ce oamenii se gândesc la crearea site - urilor web, infractorii cibernetici, cum ar fi hackerii șiescrocii executa diferite tipuri de fraude pe internet online. Drept urmare, toată lumea trebuie să se ferească de astfel de infracțiuni. Pot să-i iacu ei sume masive de fonduri, precum și comiterea altor crime nedorite online.

Andrew Dyhan, expert de la Semalt Digital Services, a adaptat anumite tipuri de fraude pe internet care te pot confrunta cu tine si modalitati pe care le poti folosi pentru a le evita.

1. Frauda cu carduri de credit

Mulți hackeri vizate site-urile comerciale și alte platforme online pentru carduri de credit.Furtul de carduri de credit poate oferi hackerilor acces la milioane de dolari client. În plus, ei vând cardurile de credit furate online în rețea întunecatăcum ar fi Outlaw. Este important să aveți grijă de metodele de hacking, cum ar fi SQL Injection, precum și de alte modalități prin care escrocii compromitsecuritatea tranzacțiilor online..În plus, este esențial să sensibilizați clienții dvs. asupra metodelor pe care acești criminali le folosesc pentru a fura cărțileși să păstreze cardurile de credit în siguranță. Mai mult decât atât, plasați informațiile despre cărți numai pe site-urile de încredere.

2. Înșelătorii și e-mailuri

E-mailurile oferă un canal sigur pentru a face escrocii să-și atingă țintele. În altelecazuri, acestea pot executa spam-uri de masă care permit fraudulosilor să facă pe oameni să piardă mii de dolari online. Ar trebui să evitați e-mailurile care vindin surse neconvertite. În alte cazuri, aveți posibilitatea să utilizați unele filtre de spam avansate prezente în unele dintre sistemele de e-mail securizate. Astfel de măsuri simplepoate proteja afacerea dvs. de comerț electronic de efectul fraudei pe internet și a altor tipuri de atacuri. Ar trebui să păstrați site-ul dvs. gratuit de la acesteaprecum și alte tipuri de atacuri.

3. Phishing

Acest tip de fraudă pe internet presupune o înșelăciune în a da informații despreo pagină falsă. Majoritatea atacurilor spam conțin pagini de phishing, precum și alte tipuri de link-uri potențial dăunătoare. In alte cazuri,spammerii pot pune atașamente care conțin troieni într-un e-mail. Aceste viruși pot efectua numeroase efecte asupra computerului țintă, cum ar fi browserulhacking. De asemenea, pot folosi tehnici de phishing pentru a îndruma oamenii spre pagini false de plată, care pot fura informații despre cărțile de credit de la alte infracțiuni.

Concluzie

Există tot felul de persoane online. Pe măsură ce oamenii fac tot felul de beneficiipornografiile online, alte persoane cu intenții rele fac metode de executare a infracțiunilor lor. De exemplu, oamenii își păstrează șansele de a ajutaaltele cu site-uri comerciale. Pe de altă parte, hackerii pot hackera și să ia bani de la clienți, precum și să cedeze site-ul. Acestghid vă poate ajuta să evitați fraude de internet care vă pot face față, cum ar fi spălarea banilor. Securitatea site-ului dvs. web și cea a clientului dvs.se află în mâinile tale.

November 28, 2017