Back to Question Center
0

Semalt Expert: Cum să lupte împotriva atacurilor cibernetice pe internet

1 answers:

În secolul XXI, sa dovedit securitatea site-urilor web și a aplicațiilor websă fie o preocupare principală în lumea digitală. Toate companiile implicate în afaceri folosind tehnologia sunt vulnerabile la provocarea menționată.Unele companii sunt deja victime ale Cyber ​​Attacks, în timp ce altele continuă să opereze într-o platformă online tot mai periculoasăde hackeri.

Frank Abagnale, Managerul de Succes al Clienților Senior din cadrul Semalt Servicii digitale, are ca scop avertizarea companiilor de internet cu privire la modul de prevenire a atacurilor Cyber ​​a aplicațiilor web sau a site-urilor web. În plus,sfaturi importante pe care o companie le poate executa în consolidarea măsurilor lor de securitate sunt de asemenea evidențiate - betonline no deposit bonus code. În acest sens, este de o importanță capitalăpentru a înțelege că și companiile mai mari și mai bine stabilite pot fi afectate de hacking. De exemplu, Zamota a fost hacked la începutul acestui an,iar informațiile confidențiale și baza de date a utilizatorilor au fost folosite în mod greșit de către hackeri. Deci, cum puteți să vă protejați site-ul de Cyber ​​Attacks?

În primul rând, utilizați aplicații și software actualizate. Aproape toți proprietarii de site-uri aua auzit despre Magento, Joomla și WordPress care au opțiuni de actualizare care necesită un clic pe un buton pentru a descărca sau instala cele mai recenteplugin-uri și versiuni. În acest sens, dezvoltatorii de site-uri și utilizatorii sunt avertizați împotriva alegerii pluginurilor cu valoare scăzută, deoarece atacatorii ar puteale-au creat în mod deliberat, urmărind hacking-ul site-urilor web. Sistemele CMS (Content Management Systems), cum ar fi WP (WordPress) șiMagento a lucrat până acum pentru a asigura site-urile. Mai mult, aceste platforme continuă să elibereze în mod regulat patch-uri de securitatesite-uri mai robuste pentru securitatea online..Una dintre zonele cele mai vulnerabile este managementul gazdei. Cu toate acestea, companiile online sunt sfătuiți săutilizați soluția de găzduire gestionată. Compania gazdă are grijă de actualizările de securitate în timp ce utilizează pachetul. Astfel, întreprinderile pot întotdeaunarămân sigure de hacking.

Protecția prin parolă și alerta reprezintă al doilea pas de securitate pentru site-urile Web. Pe netutilizatorii ar trebui să creeze și să păstreze parole puternice, alcătuite din caractere speciale, alfabete și cifre, astfel încât nimeni să nu le poată sparge cu ușurință.În aceeași notă, proprietarii de site-uri și utilizatorii pot instala unele produse asociate Google care împiedică furtul de parole de către alte companii onlineaplicații web sau site-uri web. De exemplu, browserul Chrome oferă o extensie numită "Alertă parolă", care poate fi descărcată șiinstalat liber pe aproape fiecare mașină.

În al treilea rând, executați instrumente de pe site care împiedică DDoS (Distributed Denial of Service).DDoS este o tendință emergentă pentru atacatorii și spam-ul pentru a trimite trafic fals pe un anumit site, făcând astfel ca conținutul să nu fie disponibil.Cantitatea mare de trafic care face un site indisponibil este trimis din mai multe surse. În esență, este un risc potențial pentru toate sistemelela nivel global, care sunt infectate și compromise cu troienii și atacatorii care vizează un sistem la un moment dat. Google are un produs numit GoogleProiectul Shield pentru a proteja site-urile noi de atacurile malware DDoS. Serviciul este disponibil pentru utilizare gratuită de către redacțiile de știri mici,site-uri noi și jurnaliști independenți.

În final, utilizați un server dedicat de găzduire web. Un server dedicat este mai sigurdecât serverul de gazduire web partajat, cu mai multe site-uri la un moment dat. Împiedică un proprietar de site de atacatori rău intenționați care utilizează vulnerabilitățiun site pentru a hack alte site-uri web găzduit pe server. Luați în considerare utilizarea serviciilor de gazduire web care oferă firewall-uri pentru aplicații web pentru eiservere de gazduire.

November 28, 2017