Back to Question Center
0

Semalt Expert: Cum să obțineți rentabilitatea investiției în rețeaua de conținut

1 answers:

Fiecare afacere are nevoie de un plan de marketing pentru a ajunge la consumatori. În cazul comerțului electronic, companiile folosesc o varietate de programe pentru a obține o vizibilitate adecvată online. Metodele tipice pe care companiile le folosesc includ Optimizarea motorului de căutare (SEO) și Marketingul social media (SMM). Unele companii folosesc Marketingul conținutului pentru a obține o vizibilitate bună asupra SERP-urilor. Marketingul cu conținut este acum o metodă pe care fiecare afacere ar dori să o înceapă. Unele dintre companiile bine stabilite câștigă multe beneficii de la abilități de marketing de conținut eficient - free vps for ddosing.

În unele moduri, marketingul conținutului poate fi diferit de SEO. Din acest motiv, este puțin costisitor și poate duce la costuri suplimentare. Pe măsură ce vă formulați bugetul, vă puteți întreba despre factorii care trebuie luați în considerare deoarece vă așteptați să obțineți rezultate pozitive mai târziu.

Jason Adler, managerul de succes Semalt , oferă următoarele modalități de monitorizare a rentabilității investiției:

Înțelegerea nevoilor dvs. de afaceri

Inutil să spun că, pentru a reuși, este important să înțelegeți nevoile dvs. de afaceri. De exemplu, SEO eficient necesită o direcționare adecvată, precum și campanii eficiente de SEO, care ajung la ținta corespunzătoare în nișă. Pentru comerțul electronic, poate fi necesar să setați atât obiective primare, cât și secundare. Obiectivele principale includ aspecte precum vânzări, conversii și numărul de vizite pe web.

Unele instrumente online oferă metode directe de monitorizare a accesului clienților la site-uri web. De exemplu, Google Analytics poate fi un instrument minunat de folosit pentru a monitoriza traficul care vine pe site-ul dvs. De exemplu, se pot crea canale de vânzări, care să vă asigure recoltarea de informații valoroase. Aceste date pot fi valori precum performanța afacerii și rentabilitatea investiției (ROI) pentru campaniile dvs. de marketing pentru conținut. Multe campanii de anunțuri pot cauza scăderi semnificative ale fluxului de informații. Multe instrumente și pluginuri prezente în cele mai multe sisteme de management al conținutului pot spori eforturile dvs. de SEO în a aduce unele dintre avantajele marketingului de conținut.

Analizele și măsurătorile de date sunt esențiale

Cele mai multe sisteme de gestionare a conținutului conțin numeroase instrumente, care pot oferi colectarea și analiza datelor. Analiza datelor este foarte importantă. Puteți să știți să alegeți sau să urmăriți apelurile și să obțineți informații relevante cu privire la funcționarea afacerii dvs. Există numeroase programe de urmărire a apelurilor, care pot ajuta companiile să gestioneze clienții. Multe tehnici de SEO vizează filtrarea vizitatorilor pentru a obține o cremă a celor care au cea mai mare probabilitate de a se transforma într-o vânzare. De exemplu, unele dintre aceste programe oferă idei de creare a conținutului. Puteți afla pagina pe care apelantul a fost înainte, la sau după apel. Aceste informații au o înțelegere semnificativă cu privire la ceea ce dorește apelantul și continuă să facă ajustările necesare în campaniile publicitare. Unii agenți de publicitate încearcă să evalueze ROI în campaniile publicitare.

Concluzie

Pentru ca fiecare afacere de comerț electronic să reușească, abilitățile de marketing trebuie să fie eficiente, cât și productive. Una dintre modalitățile esențiale de a asigura acest lucru este prin practicarea tehnicilor active de marketing de conținut. Urmărirea performanței campaniei dvs. de marketing împotriva fondurilor investite poate fi dificilă. Cu toate acestea, puteți controla și monitoriza progresul folosind metodele din această orientare.

November 28, 2017