Back to Question Center
0

Semalt Expert: Cum să vă proiectați eficient afacerea digitală

1 answers:

Potrivit cercetărilor realizate de MIT Sloan Management Review și Deloitte UniversityApăsați, multe companii sunt pregătite să meargă online. În acest studiu, aproximativ 44% dintre persoanele chestionate (3700 analiști, directori și manageri),a arătat clar că firmele lor erau pregătite pentru întreruperea operațiunii după introducerea unor noi căi digitale. Cu toate acestea, 56% dinrespondenții nu s-au simțit pregătiți pentru tranziția digitală și s-au opus noilor căi - rolex yacht-master ii yellow gold replica of united.

Adoptarea unei platforme digitale poate însemna mult în afaceri. De exemplu, unele CăutăriProcedurile de optimizare a motorului (SEO) măresc baza de clienți. Digitalizarea afacerii dvs. poate fi un lucru bun pentru planul pe termen lung.Indiferent dacă această tranziție se va întâmpla sau nu în afacerea dvs., aveți nevoie de un design sau de o imagine a rezultatului pe termen lung. Multe problemeeste probabil să apară, ceea ce este normal când orice organizație se transformă. Ca rezultat, punerea unor strategii clare în abordarea unor astfel de problemeloviturile pot fi o sarcină suplimentară, care merită eforturile.

Max Bell, Managerul de succes al clienților din Semalt ,explică aspectele legate de proiectarea unei afaceri digitale de succes.

Gândirea de proiectare încurajează colaborarea și inovarea

Atunci când faci un model de proiectare, procesul implică căutarea unei soluții folosind un set datde parametri pe care clientul le dorește. Răspunsul nu este clar, realizându-se că este posibil să se folosească unele principii de a face o conceptualăcolaborarea dintre părțile afectate de schimbare. De exemplu, atunci când faceți marketing digital, organizațiile ar puteatrebuie să angajeze experți SEO, precum și să-și învețe personalul pe câteva tehnici de marketing digital pentru a atrage clienți..În epoca modernă,clienții majoritari provin de pe internet. Acest fenomen înseamnă că site-urile web înlocuiesc încet magazinele fizice.

Gândire de proiectare

Gândirea de proiectare implică integrarea tuturor aspectelor unei organizații de a lucra împreunăsă facă o soluție pentru ceva. Aceasta include implicarea unor minți diferite pentru a analiza o problemă specială cu privire la soluțiile viitoare. La unulpunctul de vedere, ideile diferitelor perspective se intersectează oferind afacerii o perspectivă vitală pentru operațiunile viitoare. De exemplu,parteneriatul dintre MU / DAI și SalesForce în combaterea pirateriei marine.

În acest sens, chemarea într-o echipă de tehnologie poate fi o chestiune utilă. Multe aspectede proiectare, precum și de adaptare la o platformă digitală necesită unii experți talentați și bine informați să se ocupe de probleme. De exemplu,munca în echipă între directorii companiei și echipele SEO poate duce la crearea unui site web eficient, care nu doar completează, ci șiare un potențial de înlocuire a magazinului fizic. În această configurație, gândirea de proiectare este necesară, deoarece tranziția ar putea implica schimbareapersonal, inventar și multe alte aspecte.

Concluzie

Design Thinking este un concept universal, care poate ajuta majoritatea organizațiilor să planificeviitorul lor. Permite diferitelor persoane să aducă diferite perspective și soluții. Gândirea de gândire se poate aplica pentru foarte mulțiafacerilor, și este foarte probabil ca diferiți indivizi să o ia diferit. Gândirea de proiectare vă ajută să rezolvați problemele pe termen lungprecum și trecerea de la unele dintre dificultățile existente. Schimbarea oamenilor este dificilă, dar poate fi o afacere utilă în unelecazuri. Gândirea la proiectare ajută oamenii să obțină o gamă diversificată de inovații creative, precum și un nivel mai profund de colaborare.Prin sfaturile din acest articol, este posibil să adoptați un proces de gândire de design adecvat. Poate fi remarcabil în trecerea lametode digitale.

November 27, 2017