Back to Question Center
0

Semalt Expert despre atacurile hacking - Cum, de ce?

1 answers:

Pe măsură ce mai mulți oameni se întorc la utilizarea internetului, a apărut o amenințare comună - hacking.Inițial, termenul se referea la procesul de învățare a sistemelor informatice și limbajelor de programare. Cu timpul, termenul a luat un sinistruceea ce înseamnă indicarea capacității de a ocoli o rețea de calculatoare sau de securitate a sistemului.

Igor Gamanenko, unul dintre experții principali ai Semalt ,analizează adânc motivele și scopurile atacurilor de hacking.

În general, hackerii de pe site-ul de nivel 5 tipuri de atacuri împotriva rețelelor și computerelor. Acestea includ:

1 - oculos illevesta. Atacuri distribuite de Denial of Service (DDoS)

Acestea sunt concepute pentru a compromite sistemele care nu dispun de caracteristici de securitate adecvate șise concentrează pe porturile deschise, precum și pe conexiunile din rețea. În mod normal, atacurile DDoS încearcă să submineze sistemul prin trimiterea de multiple solicităricare provoacă prăbușirea sau oprirea rețelei sau sistemului. Cu toate acestea, majoritatea sistemelor rezistă atacurilor și se recuperează cu ușurință.

2. Troieni

Acesta este un software deghizat ca un important software freeware sau shareware. Software-ul deghizateste instalat adesea conștient de un webmaster care nu știe ce conține software-ul.

În mod normal, software-ul conține caracteristici care deschid ușa din spate a sistemului dvs. pentru a permiteaccesul neautorizat la sistemul dvs. de fiecare dată când utilizați software-ul. Alternativ, software-ul are un declanșator care este declanșat de anumiteîntâmplări sau la o dată. Odată declanșat, software-ul închide sistemul sau rețeaua. Spyware este un software mai puțin dăunătorutilizate în mod obișnuit pentru a colecta date care sunt ulterior vândute companiilor de marketing.

3. Virus

Aceasta este cea mai frecventă întâlnire cu webmasterii amenințării. La nivelul cel mai de bază, este aprogram rău intenționat care este capabil să se replice. Principalul obiectiv al unui virus este de a ataca și distruge sistemul gazdei..Comunexemple de programe periculoase includ Frodo, Cascade și Tequila.

4. Site-uri

Acestea sunt site-uri umbroase care exploatează deficiențele de securitate în anumite tehnologii web din Româniapentru a induce browserul dvs. să se angajeze în activități neautorizate.

5. Worm

Acesta este un program malware cu auto-copiere, care hrănește resurse prețioase în sistemul dvs. până când acestaeste supraîncărcat și nu mai funcționează. Viermii sunt proiectați pentru anumite tipuri de computere care le fac ineficiente împotriva anumitor sisteme.

Deci, de ce hackerii site-ului se angajează în aceste activități dăunătoare

1. Pentru a accesa și a utiliza sistemul dvs. ca un chat pe Internet pentru activități ilegale - de atuncihackerii se angajează adesea în activități ilegale, trebuie să-și ascundă operațiunile. Pentru a face acest lucru, aceștia preiau serverele pentru a stoca conținuturi ilicitesau în scopuri de comunicare.

2. Pentru a fura informații.

3. Pentru distracție și divertisment.

4. Pentru personalul răzbunător de tehnologie tras de la o companie sau afacere resentimente, rivalii suntfoarte probabil să vă spargi sistemul într-un atac de răzbunare.

5. Pentru publicitate - unii hackeri iubesc publicitatea și ar face orice pentru a fi observat.

6. Pentru a experimenta sau testa sistemul - în unele cazuri, webmasterii solicită experți în domeniul TICsă le probeze sistemele pentru a-și identifica punctele slabe în încercarea de a contribui la îmbunătățirea securității.

7. Datorită unei tulburări cunoscute sub numele de sindromul Asperger. Persoanele care suferă de această afecțiunesunt antisociali, dar sunt înzestrați cu abilitatea de a se concentra asupra unei probleme pe o perioadă foarte lungă.

8. Din curiozitate..

9. Pentru a verifica ce fac colegii, soții, rivalii de afaceri sau membrii familiei.

10. Pentru a obține drepturi de laudă.

11. Ca provocare intelectuală.

12. Pentru câștiguri financiare - deși majoritatea hackerilor site-ului nu o fac pentru bani, unii ciberneticiinfractorii își fac viața prin implicarea în fraudarea cărților de credit.

Persoanele expuse riscului de atacuri dăunătoare

  • Companiile de securitate pe Internet - aceste firme au cea mai bună securitate care le faceo tinta atractiva pentru hackeri
  • Întreprinderile cu profil înalt, site-urile partidelor politice și corporațiile multinaționale suntde obicei o țintă irezistibilă pentru hackerii care doresc să obțină drepturi de laudă.
  • Oricine are site-uri, deși site-urile de comerț electronic sunt vizate în cea mai mare parte de infractori cibernetici,hackerii nu se opresc să închidă orice sistem vulnerabil

Cum este compromisă securitatea site-ului web

Site-urile de hacking pot fi foarte fascinante. Este evident că întreprinderile compromisea avut o indicatie de hacking, dar nu a crezut ca infectia se va extinde la site-urile lor. Accesul la controlul afacerii tale înseamnăo afacere buna. Pentru a accesa controlul, un hacker face o serie de încercări cu numele de utilizator și parola. Acreditările dvs. ar putea fi transferatede la un domeniu la altul prin interceptarea corectă făcută de un hacker.

Un alt mod de a fi hacked este prin vulnerabilitățile software-ului. Aceasta nutrebuie să fie software-ul dvs. instalat, dar și browserele dvs. Un hacker poate avea acces la acreditările dvs. preluând controlul asupra browserului dvs.

În calitate de proprietar al site-ului web, trebuie să lucrați la modul în care să vă protejați site-ul de a nu fitocat. Sublinierea modului în care vizitatorii accesează site-ul dvs. de afaceri este un aspect care vă poate ajuta să vă protejați site-ul. Asigurați-vă că nuacreditările sunt afișate. Asigurați-vă că site-ul dvs. este ușor de utilizat, respectând securitatea site-ului dvs.

November 28, 2017