Back to Question Center
0

Semalt Expert despre fraudele online - Ce cum

1 answers:

Prevalența fraudelor online crește. Astăzi, când te uiți la monitorul ăstatocmai nu pot spune cine este adevărat și cine este un fraier. Ei (băieții răi) au învățat să se ascundă și să-i conteste pe mii de oamenipacea prin mințile lor.

Cu toate acestea, vă puteți proteja. Este ușor: cunoașteți comunitateafraudele online. Jason Adler, expertul din Semalt ,consideră că acest lucru vă va păstra informațiile confidențiale, detaliile bancare și banii în siguranță - altalena bambino giardino di.

Amintiți-vă întotdeauna să nu trimiteți niciodată bani sau să divulgați detaliile cărții de credit nimănui pe care nici nu-l cunoașteți și nici nu aveți încredere.

Înșelătorie romantică

Site-urile de dating au ajutat mii să găsească dragoste. Din păcate, câteva elemente releau aruncat dating online în lumina reflectoarelor greșite. Fii atent. Datoria de înșelătorie sa manifestat în locurile legitime de dating și în cele createfleece oameni nesuspectați. Asta se intampla:

  • Pe un site web fals (care trece pentru un legit), fraudulosul vă taxeazăcreați un cont, conectați-vă și comunicați potențialilor iubiți / parteneri. Pentru a evita acest lucru, verificați comentariile site-urilor de dating pentru a ști ce estebine și ce nu este.
  • Pe un site legitim, fraierul creează un cont. Ei se vor prefacefi interesat de tine, dar în sens real, ei nu au nici un bine. Ei vor aduce apoi o rudă bolnavă sau o urgență pentru care au nevoie de bani:o parte din care ți-ar cere să cipați. În alte cazuri, ei se pot îndrăgosti cu daruri, apoi vă cer detalii despre bancăcu promisiunea de a vă trimite bani.

Înșelătorie de concurs, loterie și tomate

Acesta este cel mai frecvent tip de e-mail și de înșelătorie online. Veți primi un e-mail sau un mesajmesaj în contul dvs. media sociale, care vă informează că ați câștigat un premiu pe care îl puteți solicita dacă plătiți sau furnizați detaliile cărții de credit.Ei vor încerca din greu să te convingă că este o obligație fiscală sau ceva de genul ăsta..Nu fii înșelat. Este o falsă. Este o înșelătorie. daca tunu a participat la nici o loterie, tombola sau caritate, atunci fiti atenti.

Avertizări spam

Acestea vă populează căsuța poștală. În această înșelătorie, o persoană se poate preface că este interesatăprodusele / serviciile dvs. sau ar putea fi o organizație interesată să facă afaceri cu dvs. Dacă solicită bani pentru a le ajuta să se procesezeo plată la sfârșitul lor, atunci ai putea să fii pentru o surpriză urâtă. Uneori, ele solicită detaliile dvs. de credit, deși în acest caz,ei ar pretinde că sunt banca dvs. sau orice organizație legită cu care interacționați adesea. Nu faceți clic pe niciun link dacă nu ați sunat bancapentru a confirma același lucru. În afară de aceasta, s-ar putea întâlni și înșelătoria de plată în care clientul pretinde că a plătit în plus pentru un serviciu.Vor cere o rambursare de la dvs.

Înșelătorie pentru ocuparea forței de muncă

Un bun exemplu ar fi exemplul "de lucru de acasă", care promite mii de persoanedolari pentru puțină muncă. În alte cazuri, vă garantați o treabă bună, cu o remunerație plăcută. Există o captură deși. Trebuie să plătiți o taxăasigurați-vă locul de muncă. Nu pierdeți banii într-o astfel de înșelătorie.

Cumpără / vinde înșelătorie licitație

Odată cu trecerea la cumpărături și licitare online, a apărut o înșelătorie:cumpărarea / vânzarea înșelătorie licitație. Atunci când licitați pentru un produs și nu reușiți să câștigați suma licitată, vizitați compania dvs. Apoi apelați de la cinevaafirmând că oferta câștigătoare a fost retrasă, iar acum ați câștigat oferta. Ce vor ei? Pentru a face afaceri în afara platformei (site-ul web). nu faceîndrăznești să faci asta. Veți fi înșelat de banii dvs. și nu veți primi prețul (indiferent de ce ați licitat).

Înșelătorie de crescător

În acest scammer on-line, un crescător de câine își prezintă casele pe care el / ea estede vânzare. Ei trimit documentele de înscriere și o mulțime de poze. Pentru a finaliza tranzacția, vi se solicită să plătiți taxa de expediere care va fi atuncisă fie rambursată. În cele din urmă, veți plăti bani și nu veți primi nici un cățeluș. Linia lor nu mai are nici un răspuns.

November 28, 2017