Back to Question Center
0

Semalt Expert - Lucrurile pe care trebuie să le cunoașteți despre frauda pe internet

1 answers:

Frauda pe Internet se referă la o infracțiune în care executantul proiectează un sistem prin intermediul acestuiaaplicarea unuia sau mai multor parametri cu scopul de a priva dintr-un fals o proprietate individuală sau orice alt element de interesreprezentarea unei probleme care este adevărată și, prin urmare, furnizarea de date greșite.

Odată cu creșterea dependenței pe internet a consumatorilor și a proprietarilor de întreprinderica mijloc de promovare a tranzacțiilor: activitățile interzise care utilizează același canal sunt în creștere. În majoritatea cazurilor, internetul este activatactivitățile frauduloase sunt dificil de urmărit și de judecat, iar acestea sunt intensive pentru a face față - subox white.

Jason Adler, expertul din Semalt Digital Services, a adaptat câteva fapte convingătoare despre frauda online pentru a vă ajuta să fii pregătit pentru atacuri.

De la hacking-ul web la problemele malware, criticile infracționalității pe internet au începutcâștiga îngrijorare la începutul anilor 2000. În unele situații, problema a fost percepută ca o intervenție de abordare a problemei mai degrabă decât acreșterea importanței internetului în eforturile cotidiene. Supremația întreprinderilor prin e-mail și creșterea rapidă a număruluidin utilizatorii web au crescut mizele financiare. De exemplu, un virus care a rupt în 1999 a dus la daune în valoare de 80 de dolari.

Frauda în materie de valori mobiliare este o activitate în care făptașii oferă investiții uriașeoportunități sau scheme care sunt menite să destabilizeze piața cu intenția de a face profituri uriașe.

Frauda de identitate apare atunci când atacatorul obține date fără cunoaștereaproprietarul și utilizează datele pentru beneficiile personale, în special, beneficii financiare..

În 2001, un raport privind frauda pe internet realizat de IFCC a arătat că frauda prin licitație web a fostcea mai perpetuată infracțiune reprezentând 43% din reclamații. În plus față de tipurile de infracțiuni menționate mai sus, fraudă semnificativăreclamații în ceea ce privește frauda de încredere, fraudarea cărților de credit și plata mărfurilor.

În 2003, un raport internet al IFCC a indicat că 50% dintre fraudatorii webau fost rezidenți din Texas, California, Florida, New York și Illinois. Raportul a arătat, de asemenea, cât de greu a fost detectarea făptașilora acestor crime.

Potrivit unui departament din SUA, care se ocupă de fraude pe internet, următoarelesunt exemplele actuale de activitate ilegală executate prin intermediul web-ului:

Manipularea pieței și frauda în materie de securitate sunt două cazuri demonstrate de Los Angeles.În primul scenariu de manipulare a pieței, infractorii au reușit să recupereze câștigurile din vânzarea acțiunilor a căror valoare a crescut de la 8 USDla 15 USD într-un interval de 45 de minute.

Într-o altă situație, peste 100 de militari au fost victime ale furtului de identitate.Autorii au obținut numerele de securitate socială și numele acestor ofițeri militari de pe internet și, ulterior, le-au folositidentități pentru a aplica pentru carduri de credit.

În 1999, FBI a fost implicat semnificativ într-o căutare populară pentru designerul unuivirusul de calculator care sa bazat pe e-mail ca un canal de difuzare a materialelor pornografice. În câteva zile, 19% din SUAcompaniile și 1,5 milioane de gadget-uri au fost victime ale acestui e-mail.

Hackerii au inițiat, de asemenea, atacuri asupra sistemelor guvernamentale ale Statelor Unite. În cuplude ani de zile, atacatorii erau în măsură să infecteze computerele deținute de Pentagon și alte autorități.

November 28, 2017