Back to Question Center
0

Semalt Expert: Probleme de securitate WordPress pe care toată lumea trebuie să le cunoască

1 answers:

Multe practici comerciale și instituționale se desfășoară online. Ca rezultat, onlinedomeniul devine cea mai bună țintă pentru infractorii cibernetici de a-și executa atacurile. Mulți antreprenori și proprietarul site-ului de e-commerce nusă aibă cunoștințe și abilități suficiente pentru a construi și găzdui site-urile lor. Ca urmare, ele optează pentru metode precum instrumente de bricolaj și platforme de găzduirecum ar fi HostGator. Majoritatea sistemelor de management al conținutului, pe care se bazează, includ platforma WordPress. WordPress găzduiește până la 24% din toatesite-urile din întreaga lume - expert of computer. Această situație înseamnă că hackerii au un teren de joc mare pentru a-și întâlni adversarii. Găsirea unui sistem anti-hackeste adesea un vis.

Frank Abagnale, managerul de succes al clienților companiei Semalt Serviciile digitale, dau motivele pentru care oamenii preferă WordPress. Mai întâi de toate, ele au o platformă open source, precum și multe pluginuri, carepot îndeplini sarcini majore. Ca rezultat, WordPress este un sistem standard de gestionare a conținutului, care permite utilizatorilor să găzduiască mai multe site-uri web.Cu toate acestea, WordPress are un dezavantaj. Atât cât există mulți oameni care creează site-uri web în WordPress, majoritatea țintă a hackerilorSite-uri WordPress prea. De exemplu, dacă un hacker găsește o gaură în sistemul de securitate al WordPress sau într-un plugin disponibil pentru WordPress,aceștia pot automatiza rapid un număr foarte mare de atacuri, care pot trimite informații despre utilizatori sau alte informații valoroase în locații secrete.

Protecția împotriva spamului

Spamatorii sunt oameni care încearcă să-și umple victimele în îndeplinirea unor sarcini,dar intenția din spatele ascunsei nu este în regulă. De exemplu, unii utilizatori de spam-uri pot încerca să-i facă pe oameni să facă clic pe link-uri infecțioase. În alteleori, pot avea pagini de phishing, care le oferă o mulțime de date valoroase. În epocile moderne, spammerii folosesc atașamentele care conținmalware, cum ar fi troieni. Ar trebui să vă sensibilizați clienții împotriva acestor atacuri. Hackerii sunt în spatele tuturor atacurilor spam. Ar puteaau nevoie de acreditări de utilizator, informații privind cărțile de credit, controlul site-ului sau alte motive murdare în spatele atacurilor lor. Folosirea măsurilor de securitatepentru site-ul dvs. puteți salva împotriva mai multor atacuri.

Atacatori, boturi și botneturi umane

Atunci când se reduc atacurile de hack, este important să ne dăm seama cine este sau ce esteîn spatele atacului. Atacatorii umani sunt oameni reali care îți îndeplinesc sarcinile cu scopul lor în minte. Bots sunt software simplu, cum ar fi roboți,care reprezintă o persoană în executarea unei sarcini. Pe de altă parte, un botnet este o rețea de multe roboți, cum ar fi milioane, care pot fi trimisesă lovească diverse exploatații și să furnizeze rezultatele hackerului într-o anumită locație.

Concluzie

Depinde securitatea site-ului dvs. web, precum și cea a clienților dvs.foarte mult pe tine ca administrator. Atunci când creați site-uri web, ignorăm posibilele infracțiuni cibernetice, ceea ce poate face ca întregul site web de comerț electronic să se înrăutățeascăjos. O mulțime de eforturi SEO se pierd în mâinile hackerilor care ajută concurenții introducând concurență neloială. Situația se înrăutățeștecu site-urile WordPress, în principal datorită faptului că sistemele lor de securitate le sunt cunoscute. În plus, WordPress are cel mai mare număr de site-uri. nistetehnicile care te pot proteja în WordPress sunt în acest ghid. Puteți, de asemenea, asigura securitatea traficului, vizitatorilor, de asemeneapentru a îmbunătăți SEO în Google prin intermediul verificărilor de securitate.

November 28, 2017