Back to Question Center
0

Semalt Expert: Recensământul site-ului Hack Attack și implicațiile acestuia

1 answers:

Rapoartele indicau faptul că hackerii străini se aflau în urma prăbușirii recensământului din Australia.Biroul de Statistică din Australia a luat inițiativa de a închide sistemul pentru a menține integritatea datelor. În urma investigației ulterioare,biroul a susținut că formularul de recensământ online a fost victima a patru atacuri DDoS distribuite, fiecare având o natură specifică și o severitate variabilă - feuille d horaire de travail banque.

Nik Chaykovskiy, Managerul de Succes al Clientului Senior al companiei Semalt ,explică de ce se întâmplă astfel de lucruri.

Atacuri DDoS

Atacul încearcă să facă un site indisponibil pentru utilizatori prin inundarea acestuia cu mai multesolicită mai mult decât o poate face. Solicitările de site pentru informații trec printr-un server care aprobă și permite individului să vizualizeze pagina.Cu toate acestea, se poate confrunta doar cu un anumit număr de solicitări. O supraîncărcare poate duce la eșecul complet al accidentelor de server, făcând site-ulTemporar indisponibil. Atacurile DDoS se bazează pe mai multe dispozitive distribuite în întreaga lume, de unde și numele "distribuit". Grupurile dedispozitivele interconectate sunt cunoscute sub numele de "botneturi", fiecare infectat cu malware care oferă hackerilor posibilitatea de a intra înapoi într-un site folosind accesul la distanță.

Motive pentru utilizarea DDoS

Hackerii pot folosi atacuri DDoS din mai multe motive. Printre acestea se numără:

  • Hacktivism Hacktivistii folosesc astfel de atacuri pentru a protesta impotriva anumitor actiuni de catre un tinta..
  • Extorția Criminalii cibernetici sunt cunoscuți pentru a utiliza această metodă pentru a obține bani înschimb pentru oprirea atacurilor în curs.
  • Concurența în afaceri DDoS nu poate fi o practică de afaceri legitimă, ci esteuneori utilizate pentru a pune jos sau a înceta performanța site-ului unui concurent.
  • Script Kiddies Unii utilizatori online folosesc scripturi pre-făcute pentru a vandaliza onlineactivități ale altora, cum ar fi jucătorii

Ce ar putea obține hackerii din recensământul DDoS?

În primul rând, trebuie să înțelegem că hackerii trebuie să fi știut despre posibilvulnerabilități ale site-ului de recensământ. Probabil din cauza traficului greu care se datora. Prin urmare, site-ul a devenit din ce în ce mai multo țintă pentru hackerii de peste mări pentru a arăta modul în care sistemul guvernului australian este predispus să atace. Ar putea fi, de asemenea, un răspuns la creștereacomentariile publice despre preocupările lor legate de securitate și confidențialitate. Andy Hurren avea, de asemenea, aceleași sentimente, crezând că punctul a fost făcuteșecul de a proteja un sistem on-line național de înaltă calitate. Motivele care motivează atacurile sunt cu toate acestea mai puțin probabil să fie bani sau date.Alte motive posibile sunt hackerii care nu sunt de acord cu sistemul sau cu cineva care dorește să își prezinte abilitățile de hacker.

Este siguranța datelor

Un atac DDoS își concentrează în principal încercările de a sparge site-ul. Nu vizeazădatele conținute pe site. Cu toate acestea, unii atacatori pot folosi atacul DDoS pentru a acționa ca o deviere, de unde pot apoi sifon offdatele utilizatorului din rețea, cum ar fi cazul firmei de telecomunicații TalkTalk.

Considerații viitoare

ABS cred cu tărie că principalul motiv pentru accidentul site-ului Census este un atac DDoS.S-ar putea să existe nenumărate motive, dar deoarece ABS are mai multe informații și ar ști ce să caute atunci când se determină sursa și domeniul de aplicarea daunelor. DL. Hurren, expert în securitatea cibernetică, a explicat conversațiile dintre Direcția semnale australiene și relevantepărțile interesate sunt deja formate. Ar putea fi ușor de urmărit sursa atacului, dar complexitatea atacului poate facecu degetul foarte dificil pentru ei.

November 28, 2017