Back to Question Center
0

Semalt Expert vă asigură că trebuie să protejați un site de încercările de hack - Iată cum

1 answers:

Există multe forme de atacuri dăunătoare pe internet. Mulți oameni se confruntă cu lucrărilede mulți hackeri în activitățile lor de zi cu zi, precum și în timpul locurilor de muncă. Hackerii petrec o perioadă semnificativă de timp încercând să-și dea seamadiferite metode pe care le pot utiliza pentru a-și executa activitatea. Cele mai multe dintre aceste metode includ sarcini cum ar fi atacuri DDOS sau chiar cross sitescripting. Toate aceste atacuri au un motiv egoist în spatele lor, precum și o mare suferință pentru victime.

În mod obișnuit, hackerii pot viza site-ul dvs - prestij insan kaynaklar sosyal hizmetler. web din mai multe motive. De obicei, ar putea fifurtul informațiilor despre utilizatori, cum ar fi informațiile despre cărțile de credit sau chiar hack-urile din panoul de administrare. În alte cazuri, un hacker poate fura valoroaseinformații de pe un site web, cum ar fi informațiile unui client, precum și datele de conectare pentru o varietate de aspecte cruciale ale companiei. hackeriipoate, de asemenea, putere de concurență neloiale în cazul în care un hacker poate aduce în jos site-ul dvs. sau motor de căutare Search Engine Optimization (SEO) într-ovarietate de moduri. Ca urmare, este esențial să vă protejați sistemul împotriva hackerilor.

Jack Miller, expertul principal de la Semalt ,elaborează câteva dintre modalitățile care te pot ține departe de atacurile acestor oameni:

Protecția împotriva intrării neautorizate

Unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care un hacker le poate face pe site-ul dvs. încearcă să se conecteze ca administrator.Ca rezultat, hackerul poate încerca să ghicească diferite parole pentru a vedea care dintre ele ar putea cădea pentru ignoranța ta. Utilizarea parolelor securizateeste esential. Parolele ca 12345 nu sunt sigure și pot expune întregul site web unui hacker. În plus, nu trebuie să utilizați o parolăcare este prea ușor de ghicit. Cuvintele precum numele copilului dvs. pot fi o presupunere absolută pentru o persoană cu această cunoaștere. În schimb, combinați-vădiferite caractere cu formă diferită.

Scripting Cross Site (XSS)

Aceasta este o hack care necesită sfârșitul utilizatorului. Acest hack implică folosirea unora dintre eleformularele și câmpurile de text pe care le utilizați, cum ar fi un formular de abonament. Un hacker trasează un cod de încorporare pe formularul de utilizator care conține un script. Pelovind enter, scriptul începe să ruleze pe serverul tău. În consecință, hackerul are acces la toate datele clienților, inclusiv laintrarile de la tastatura pe care le-a lovit clientul oricand se logheaza pe site-ul tau. Pentru a corecta această vulnerabilitate, aveți nevoie de o modalitate de codare ainformații despre formularele dvs. înainte de al alimenta în baza de date. Ca rezultat, scriptul nu poate rula în baza de date, deoarece există dejamăsuri în vigoare pentru a nu face acest lucru.

Concluzie

Pentru fiecare afacere de comerț electronic, securitatea cibernetică reprezintă o preocupare principală atunci când vine vorbapentru a lucra online. Există multe încercări de hack și persoane care ar putea dori să hack site-ul dvs. pentru foarte multe site-uri web. Siguranța tasite-ul, precum și bunăstarea clienților dvs., depinde în mare măsură de lucrările dvs. ca administrator.

November 28, 2017