Back to Question Center
0

Semalt Expert: Vrei să fim victimă Cyber ​​Fraudsters? - Niciodată nu ați citit acest articol!

1 answers:

Odată cu trecerea timpului, Internetul ne-a ușurat viața. Totul este acumdisponibile online, și nu ne putem opri să accesăm un număr mare de produse și servicii. În același timp, este adevărat cănumărul de escrocheri online și activitățile frauduloase a crescut - machinery appraisal services oh.

Ross Barber, Managerul de succes al clienților companiei Semalt ,a observat că, în astfel de circumstanțe, este posibil să nu puteți păstra în siguranță online, fără a ține cont de următoarele lucruri:

Furt de identitate

Furtul de identitate este denumit și "Frauda de identitate". Aceasta este o crimă în careun hacker încearcă să vă obțină informațiile dvs. personale folosind site-uri de social media sau e-mailuri. El poate să vă acceseze numărul de securitate socială, creditdetaliile cardului și numărul licenței de conducere. Odată ce acesta obține informațiile dvs., acesta poate fi folosit pentru a cumpăra ceva ilegal, iar tu ai face-otrebuie să plătească banii din propriul buzunar. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă preveniți de astfel de furturi și nu ar trebui să vă împărtășiți sensibilitateainformații cu oricine pe Internet. Este posibil să identificați hackerii sau escrocii dacă nu răspundeți la e-mailuri necunoscute, la apeluri telefonicesau mesaje. De asemenea, este important să nu împărțiți detaliile dvs. bancare cu nici o persoană necunoscută..

Frauda în avans

O fraudă cu taxă în avans este unul dintre cele mai comune tipuri de escrocherii. Este tipicimplică promițând victimelor o mare parte dintr-o sumă mare de bani, în schimbul unei mici plăți inițiale. Oamenii se prinde cu ușurințăhackerii deoarece doresc să câștige ceva într-un timp scurt. Dacă efectuați o plată, există șanse ca hackerul să dispară cu dvs.bani, și nu veți primi niciodată un răspuns de la ei. Această fraudă începe de obicei cu hackerul contactând o persoană prin e-mail, social mediasite sau WhatsApp. Dacă cineva vă cere să plătiți în avans, nu ar trebui să vă prindeți niciodată de astfel de trucuri ca el sau ea trebuie să fie un hacker.Firmele și vânzătorii renumiți nu solicită clienților săi să plătească ceva în avans.

Frauda cu carti de credit

Persoanele din Statele Unite și Canada au fost victime ale cărții de creditescrocherii. Acest tip de fraudă implică, de obicei, o carte de plată, cum ar fi cardul de debit sau cardul de credit, ca sursă a tranzacției. Hackerii pot întrebasă distribuiți detaliile cărții dvs. de credit prin e-mail sau link-uri de pe site. Este important să păstrați informațiile în siguranță și să nu le împărtășițicu o terță parte pe internet. Cu toate că incidențele fraudei cu cărți de credit sunt limitate la doar câteva procente, acest lucru poate duce la o situație imensăpierderi financiare, deoarece tranzacția frauduloasă nu poate fi reluată. În ultimele luni, mai mult de douăzeci la sută dintre americani au pierdut o avere gravădatorită fraudei cu cărți de credit. Oamenii din Regatul Unit au pierdut peste 500 de milioane de dolari anul trecut din cauza acestui tip de înșelătorie.

Dacă ați pierdut cardul sau a fost furat, trebuie să vă consultați în apropierebancă pentru a fi blocată. Există șanse ca hackerii să vă folosească cartea dvs. de credit pentru a tranzacționa ceva extraordinar.

November 28, 2017