Back to Question Center
0

Semalt explică cum să vă protejați site-ul de a fi hacked

1 answers:

Internetul este o resursă vastă care are capacități nelimitate. Ca rezultat, onlineplatforma oferă numeroase moduri prin care brandurile și organizațiile își pot întâlni audiența, precum și piața nelimitată.Mulți antreprenori se angajează în abordarea e-commerce pentru a-și stabili site-urile și pentru a-și intensifica campaniile de marketing. Există, de asemeneamulți bloggeri cu numeroase bloguri de succes pe internet - install windows on kvm vps. Atunci când rulează site-uri de comerț electronic, siguranța lor este un factor printre multe altele caretrebuie să luați în considerare.

Atunci când facem site-uri web, ne concentrăm pe furnizarea de servicii, satisfacția clienților șiapelul UX. Majoritatea tehnicilor de marketing pe care site-urile le folosesc frecvent includ metode de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), cum ar fi cuvintele cheiecăutare și legătura. Potențialul unui hacker împotriva unui site web nu este o idee care traversează mintea majorității persoanelor.

Când învățăm cum să prevenim atacurile de forță brute, este important să învățăm câtevatehnici care pot preveni unele hacuri comune. Nik Chaykovskiy, Managerul de Succes al Clientului Senior al companiei Semalt Servicii digitale, vă prezintă atenția dvs. vulnerabilități comune și modalități de a le evita:

  • Scurgerile de informații.

Acest atac poate include mesaje de eroare, precum și formulare de depunere online. Când faceți un site web,este important ca câmpurile de nume să fie goale sau goale. Această caracteristică poate nega unui hacker câteva informații valoroase, pe care le pot folosisă automatizeze atacurile lor. În alte cazuri, mesajele de eroare trebuie să fie cuvinte ușor de utilizat. Unele greșeli pot da hackerilor o idee desprevulnerabilitatea sistemului..

  • Blocarea contului.

Această caracteristică permite blocarea unui cont după ce ați încercat mai multe încercări de conectare.Permiterea unor studii limitate oferă contului de utilizator al victimei niște beneficii de securitate față de hacker. Utilizarea unei parole sigure poate fio măsură importantă pe care oamenii o pot folosi pentru a spori securitatea site-urilor web. Codurile Captcha pot, de asemenea, împiedica conectările automatepot veni de la roboți. De asemenea, se asigură că este o persoană reală care utilizează site-ul, nu un robot.

  • Complexitatea parolei.

Este esențial să utilizați o parolă sigură, în special pe panoul de administrare al site-ului dvs. Web.O parolă sigură vă poate împiedica atacurile simple de la site-ul dvs. web. O parolă ca 12345 este nesigură și poate duce la un atac natural.Este important să utilizați generatoare de parole pentru a veni cu un cuvânt de trecere unic. De asemenea, este important să vă schimbați parola. Tupoate îmbunătăți securitatea site-ului dvs. în acest fel.

Concluzie

Există foarte multe modalități prin care hackerii își pot găsi drumul către un site web. Unelecele mai frecvente moduri prin care hackerii hack un site includ SQL Injection, precum și Cross Site Scripting. Este importantpentru a îmbunătăți securitatea site-ului dvs. web, precum și cea a clienților dvs., prin metodele de proiectare prezente în ghidul de mai sus.Puteți să îmbunătățiți modul în care funcționează un site Web, precum și să împiedicați șansa ca un hacker să reușească să atace site-ul.Securitatea utilizării online a site-ului dumneavoastră se află în mâinile administratorului. Hackerii pot, de asemenea, să fure informații valoroase despre cliențicum ar fi cardurile de credit. Este important să luați în considerare acest aspect atunci când proiectați site-uri Web.

November 28, 2017