Back to Question Center
0

Semalt explică de ce ar trebui să blocheze roboții și crawlerele de pe site

1 answers:

Este sigur să spunem că o mulțime de opinii care vin pe site-ul dvs. sunt din surse non-umane și non-autentice, și că nu este ok pentru că trebuie să scapi de ea dacă doriți să vedeți site-ul dvs. de creștere pentru o durata de viață - sub evod kanger tech. Dacă simțiți că traficul bot este bun și sigur, faceți o greșeală mare, deoarece poate duce la dezactivarea contului dvs. AdSense. Cel mai adesea, boții sunt vizibili ca trafic uman în Google Analytics, dar nu a fost cazul în urmă cu câteva luni. Aceste zile, mai mult de 70% din traficul generat de site-urile mici este de la boți și surse false. Max Bell, expertul Semalt , vă avertizează că roboții întotdeauna încearcă să ajungă pe site-ul dvs. într-o multitudine de moduri și este posibil să nu puteți scăpa de ele.

Bots

Un număr semnificativ de bots care vizitează site-urile dvs. nu sunt nimic mai mult decât fals și inutil; chiar dacă acestea sunt utile pentru paginile dvs. web, dacă acestea provin într-o mică cantitate. Unele dintre cele bune, de exemplu, sunt folosite de Google pentru a descoperi conținut online online. Aproape toate motoarele de căutare utilizează roboții buni pentru a identifica calitatea articolelor. Modul în care acestea determină calitatea a fost schimbat, acum recurg la utilizarea serviciilor de software de tip roaming masiv..Rândurile urmează linkuri, sare de la un site la altul și indexează conținut nou și modificat. Boții Google sunt complicați, cu seturi adânci de reguli care le pot guverna comportamentul. De exemplu, comanda NoFollow de pe link-uri le face mai puțin eficiente și invizibile pentru roboții Google .

Bad Boots

Boții răi sunt cei care vă distrug site-ul și nu pot oferi nici un beneficiu. Ele sunt căutate în mod intenționat și sunt indexate automat. Conținutul dvs. este afișat atât pentru oameni cât și pentru bots, ignorând calitatea și autenticitatea. Bozii răi ignoră directivele robot și nu utilizează blocuri IP pentru a menține calitatea paginilor dvs. web. Una dintre cele mai mari probleme cu acești roboți este că conținutul este greu de indexat și rămâne ascuns de public, rămânând în continuare deschis pentru hackerii care ar putea accesa fișierele dvs. pentru a compromite sistemul dvs. Există și boți de spam care pot afecta performanța generală a site-ului dvs. Ele umple site-ul dvs. cu mesaje predefinite, făcând marketing afiliat simt rău.

Ar trebui sa blocati boti?

Dacă primiți în mod constant vederi de la bots bune, este posibil ca acestea să nu fie necesare pentru a fi blocate. Dar dacă primiți vederi de la roboții răi, vă recomandăm să le blocați. Ar trebui să blocați Googlebot, care este acolo pentru a elimina site-ul dvs. din rezultatele motorului de căutare. Pe de altă parte, ar trebui să blocați spambotul. Dacă sunteți conștient de protecția site-ului dvs. de la DDOSing, este necesar să blocați adresele IP ale roboților și spammerilor. Amintiți-vă mereu că boturile rău nu ar interesa niciodată fișierele robot.txt, ceea ce este foarte nefericit, deoarece protecția acestui fișier este obligatorie pentru creșterea site-ului dvs. și pentru performanța sa globală.

November 29, 2017